M MasterCayci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 14 Ocak 2021 #1 Linux'da bir şeyi kaldır dediğimde "waiting for apt to exit" diyor ve öyle kalıyor. Bu nasıl çözülür? Yardımlarınızı bekliyorum.
Linux'da bir şeyi kaldır dediğimde "waiting for apt to exit" diyor ve öyle kalıyor. Bu nasıl çözülür? Yardımlarınızı bekliyorum.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #2 Arka planda güncelleme, uygulama yüklemesi oluyor mu?
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 14 Ocak 2021 #3 Bilgisayarı yeniden başlat ve unutma apt aynı anda sadece bir iş yapar. Arkada bir şey indirirken kaldırma yapmaz.
Bilgisayarı yeniden başlat ve unutma apt aynı anda sadece bir iş yapar. Arkada bir şey indirirken kaldırma yapmaz.
M MasterCayci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 14 Ocak 2021 #4 Zurnadürüm dedi: Arka planda güncelleme, uygulama yüklemesi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... olmuyor.
Zurnadürüm dedi: Arka planda güncelleme, uygulama yüklemesi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... olmuyor.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #5 Sistem arkada güncelleme yapıyor olabilir.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #6 MasterCayci dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bir de sormayı unuttum hangi dağıtım bu?
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 14 Ocak 2021 #7 Zurnadürüm dedi: Bir de sormayı unuttum hangi dağıtım bu? Genişletmek için tıkla... Arkadaş Mint kullanıyor.
Zurnadürüm dedi: Bir de sormayı unuttum hangi dağıtım bu? Genişletmek için tıkla... Arkadaş Mint kullanıyor.
M MasterCayci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 14 Ocak 2021 #8 46imt dedi: Bilgisayarı yeniden başlat ve unutma apt aynı anda sadece bir iş ya. Zurnadürüm dedi: Zurnadürüm dedi: Bir de sormayı unuttum hangi dağıtım bu? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Linux Mint. Yeniden başlatıcam hocam.
46imt dedi: Bilgisayarı yeniden başlat ve unutma apt aynı anda sadece bir iş ya. Zurnadürüm dedi: Zurnadürüm dedi: Bir de sormayı unuttum hangi dağıtım bu? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Linux Mint. Yeniden başlatıcam hocam.
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 14 Ocak 2021 #9 Root yetkisi ile mi deniyorsunuz yoksa normal yetki ile mi? Bir de hocam yazınızda yazım yanlışları var düzeltmenizi tavsiye ederim.
Root yetkisi ile mi deniyorsunuz yoksa normal yetki ile mi? Bir de hocam yazınızda yazım yanlışları var düzeltmenizi tavsiye ederim.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #10 MasterCayci dedi: Linux Mint. Yeniden başlatıcam hocam Genişletmek için tıkla... Muhtemelen güncelleme aracı olan programla güncelleme yapıyorsunuz. Arka planda APT ne yapıyor öğrenmek için ps aux | grep -i apt yazın çıktısını burada paylaşın.
MasterCayci dedi: Linux Mint. Yeniden başlatıcam hocam Genişletmek için tıkla... Muhtemelen güncelleme aracı olan programla güncelleme yapıyorsunuz. Arka planda APT ne yapıyor öğrenmek için ps aux | grep -i apt yazın çıktısını burada paylaşın.