eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #1 Sa bir Discord sunucusunda 10 inv yapıp Linux VDS aldım ve içine giremiyorum sadece terminaline giriyor Ama benim içine girmem gerek
Sa bir Discord sunucusunda 10 inv yapıp Linux VDS aldım ve içine giremiyorum sadece terminaline giriyor Ama benim içine girmem gerek
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #2 SSH'la mı bağlanıyorsunuz? Hangi dağıtım peki?
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #3 Zurnadürüm dedi: Ssh'la mı bağlanıyorsunuz? Hangi dağıtım peki? Genişletmek için tıkla... Evet sshyle bağlanıyom dağıtımı nereden göreceğim?
Zurnadürüm dedi: Ssh'la mı bağlanıyorsunuz? Hangi dağıtım peki? Genişletmek için tıkla... Evet sshyle bağlanıyom dağıtımı nereden göreceğim?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #4 eater dedi: Evet ssh ile bağlanıyom, dağıtımı nereden göreceğim? Genişletmek için tıkla... Terminalde uname -a ya da neofetch ile.
eater dedi: Evet ssh ile bağlanıyom, dağıtımı nereden göreceğim? Genişletmek için tıkla... Terminalde uname -a ya da neofetch ile.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #5 Zurnadürüm dedi: Terminalde uname -a ya da neofetch ile. Genişletmek için tıkla... Bu yazdı.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #6 eater dedi: Bu yazdı. Genişletmek için tıkla... Neofetch kurulu değilmiş. Kod:Panoya kopyala cat /etc/os-release Bunu dener misin?
eater dedi: Bu yazdı. Genişletmek için tıkla... Neofetch kurulu değilmiş. Kod:Panoya kopyala cat /etc/os-release Bunu dener misin?
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 75 Yer Ankara 18 Ocak 2021 #7 eater dedi: Evet, SSH ile bağlanıyorum. Dağıtımı nereden göreceğim? Genişletmek için tıkla... cat /etc/os-release ile görebilirsiniz. Sürprizbozan: Düzenleme Üstteki arkadaş belirtmiş, kusura bakmayınız.
eater dedi: Evet, SSH ile bağlanıyorum. Dağıtımı nereden göreceğim? Genişletmek için tıkla... cat /etc/os-release ile görebilirsiniz. Sürprizbozan: Düzenleme Üstteki arkadaş belirtmiş, kusura bakmayınız.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #8 Zurnadürüm dedi: Neofetch kurulu değilmiş. Kod:Panoya kopyala cat /etc/os-release Bunu dener misin? Genişletmek için tıkla...
Zurnadürüm dedi: Neofetch kurulu değilmiş. Kod:Panoya kopyala cat /etc/os-release Bunu dener misin? Genişletmek için tıkla...
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #9 eater dedi: Eki Görüntüle 842523 Genişletmek için tıkla... Yum paket yöneticisi ile pek bilgim yok maalesef. @Kerem00 @cengover_ekin Fedora kullanıyordu. O bilir belki.
eater dedi: Eki Görüntüle 842523 Genişletmek için tıkla... Yum paket yöneticisi ile pek bilgim yok maalesef. @Kerem00 @cengover_ekin Fedora kullanıyordu. O bilir belki.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 18 Ocak 2021 #10 Zurnadürüm dedi: @Kerem00 @cengover_ekin Fedora kullanıyordu. O bilir belki. Genişletmek için tıkla... Uzaktaki sunucularla ilgili olan maksimum bilgim SSH ve FileZilla ne yazık ki.
Zurnadürüm dedi: @Kerem00 @cengover_ekin Fedora kullanıyordu. O bilir belki. Genişletmek için tıkla... Uzaktaki sunucularla ilgili olan maksimum bilgim SSH ve FileZilla ne yazık ki.