Rehber Linux ve macOS üzerinden canlı derse bağlanın

Güzel konu, ama konu açıldıktan sonra EBA'dan "derse girmek istemiyorum" seçeneği kaldırıldı.

Öncelikle teşekkürler. Fakat bir sorun var. Artık "Canlı derse katılmak istemiyorum EBA'ya devam et" butonu çıkmıyor. Ne yapmalıyız?

Öncelikle teşekkürler. Fakat bir sorun var. Artık "Canlı derse katılmak istemiyorum EBA'ya devam et" butonu çıkmıyor. Ne yapmalıyız?
Bu yöntem ile EBA'da yok yazılıyorsunuz sanırsam.
Kesinlikle hayır. 1.5 ay boyunca bu yöntemi kullandım ve yok yazılma durumu söz konusu olmadı.

Kesinlikle hayır. 1.5 ay boyunca bu yöntemi kullandım ve yok yazılma durumu söz konusu olmadı.

Hocam bir lise EBA canlı dersi Linux'a uyumlu hale getirmiş sanırım. Bir bakın derim.

Bu da ekran görüntüsü:

Bu arada scripti Greasemonkey ile kalıcı kale getirebilir miyiz?

Dostum aynı kapıya çıkıyor. Ayrıca artık eklenti olarak çalıştığı için kullanabilirsin. Ben uzun süredir kullanmıyorum çünkü okulum Microsoft Teams kullanıyor.

Aklıma gelmişti bunu yapmak benden hızlı davranmışlar Linkini atabilir misiniz? Varmış zaten ben görmemişim.
Linux 5.x kernellarına desteği yokmuş yüklersem ne olur?
Eklentiyi yükle dostum sadece. Aynı kapıya çıkıyor.

@TerabyteForever hocamın bahsettiği link budur bu arada.
Hocam arkadaşlarım Windows kullanıyor ama onlar "bu eklentiyi bizde de çalışır mı?" diyor. Kendileri eba dersi çok sevmiyor da Ne diyeyim ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…