ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #1 Tıklayınca uyarı veriyor. Terminal'de de bir türlü yapamadım. Tam olarak ne yazmam gerek?
Çözüm Rona 27 Ağustos 2023 ulman dedi: Tamam hocam çıkardım yönetici haklarıyla şifremi girdim şimdi. Genişletmek için tıkla... Tamam klasöre girin ve ventoyGUI.x86_64 dosyasına çift tıklayın.
ulman dedi: Tamam hocam çıkardım yönetici haklarıyla şifremi girdim şimdi. Genişletmek için tıkla... Tamam klasöre girin ve ventoyGUI.x86_64 dosyasına çift tıklayın.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.454 Makaleler 5 Çözümler 310 27 Ağustos 2023 #2 ulman dedi: Tıklayınca uyarı veriyor. Terminal'de de bir türlü yapamadım. Tam olarak ne yazmam gerek? Genişletmek için tıkla... Terminale yanlış komut yazmışsın bir de lütfen sürekli konu açma. Konu kirliliği oluyor. Tıklayınca çıkan uyarı at öncelikle. Artı 0 Eksi
ulman dedi: Tıklayınca uyarı veriyor. Terminal'de de bir türlü yapamadım. Tam olarak ne yazmam gerek? Genişletmek için tıkla... Terminale yanlış komut yazmışsın bir de lütfen sürekli konu açma. Konu kirliliği oluyor. Tıklayınca çıkan uyarı at öncelikle.
KS KS ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #3 Atayım. Dosya Ekleri 20230827_202005.jpg 205 KB · Görüntüleme: 253 Artı 0 Eksi
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.454 Makaleler 5 Çözümler 310 27 Ağustos 2023 #4 ulman dedi: Atayım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o çift tıkladığın dosyayı terminale sürükle. Çıkan komutu buraya at. Artı 0 Eksi
ulman dedi: Atayım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o çift tıkladığın dosyayı terminale sürükle. Çıkan komutu buraya at.
KS KS ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #5 Rona dedi: Tamamdır o çift tıkladığın dosyayı terminale sürükle. Çıkan komutu buraya at. Genişletmek için tıkla... Sudo yazayim mi başına. Artı 0 Eksi
Rona dedi: Tamamdır o çift tıkladığın dosyayı terminale sürükle. Çıkan komutu buraya at. Genişletmek için tıkla... Sudo yazayim mi başına.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.454 Makaleler 5 Çözümler 310 27 Ağustos 2023 #6 ulman dedi: Sudo yazayim mi başına. Genişletmek için tıkla... Bir şey yazma. Sürüklediğinde çıkan komutu kopyala buraya at. Ekran görüntüsü de atabilirsin. Artı 0 Eksi
ulman dedi: Sudo yazayim mi başına. Genişletmek için tıkla... Bir şey yazma. Sürüklediğinde çıkan komutu kopyala buraya at. Ekran görüntüsü de atabilirsin.
KS KS ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #7 Rona dedi: Bir şey yazma. Sürüklediğinde çıkan komutu kopyala buraya at. Ekran görüntüsü de atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Attım. Dosya Ekleri 20230827_202840.jpg 148,9 KB · Görüntüleme: 251 Artı 0 Eksi
Rona dedi: Bir şey yazma. Sürüklediğinde çıkan komutu kopyala buraya at. Ekran görüntüsü de atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Attım.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.454 Makaleler 5 Çözümler 310 27 Ağustos 2023 #8 ulman dedi: Attım. Genişletmek için tıkla... Tamam başına sudo ekle enter bas. Gene olmazsa sudo nemo komutunu gir ve açılan ekrandan dediğim. X86_64 dosyasını bulup çalıştır. Artı 0 Eksi
ulman dedi: Attım. Genişletmek için tıkla... Tamam başına sudo ekle enter bas. Gene olmazsa sudo nemo komutunu gir ve açılan ekrandan dediğim. X86_64 dosyasını bulup çalıştır.
KS KS ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #9 Rona dedi: Tamam başına sudo ekle enter bas. Gene olmazsa sudo nemo komutunu gir ve açılan ekrandan dediğim. X86_64 dosyasını bulup çalıştır. Genişletmek için tıkla... Sudo nemo yazdım ama dosya yok masaüstü boş gözüküyor. Artı 0 Eksi
Rona dedi: Tamam başına sudo ekle enter bas. Gene olmazsa sudo nemo komutunu gir ve açılan ekrandan dediğim. X86_64 dosyasını bulup çalıştır. Genişletmek için tıkla... Sudo nemo yazdım ama dosya yok masaüstü boş gözüküyor.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.454 Makaleler 5 Çözümler 310 27 Ağustos 2023 #10 ulman dedi: Sudo nemo yazdım ama dosya yok masaüstü boş gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman Ventoy'un bulunduğu klasörü açın. Boş bir yere sağ tıklayıp ekran görüntüsü atın. Artı 0 Eksi
ulman dedi: Sudo nemo yazdım ama dosya yok masaüstü boş gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman Ventoy'un bulunduğu klasörü açın. Boş bir yere sağ tıklayıp ekran görüntüsü atın.