Bunun silinmesi bir soruna sebep olmaz. Sistemi nomodeset değişkeni ile başlat ve aşağıdaki komutların çıktılarını bir yapıştırma alanına yükleyip, bağlantısını paylaş.
Hocam öncelikle cahilliğim için kusura bakmayın. Tty ekranında çıktıların a yukarı çıkmayı ve kopyalamayı araştırdım ama bulamadım. Çıktıları bir metin editörüne göndermekyi denedim ama bazı çıktılar gitmedi. Dediğiniz dosyaların içeriğini tek tek atıyorum. Ayrıca /etc/modules klasörü yok /etc/modules-load.d klasörü var içerisindeki conf dosyaları boş.
Şimdi canlı ortamda inxi -SGaxxx kodunu girdiğim zaman grafik kısmındaki display kısmı X11 ve driver Intel, nouveau görünüyor. Benim gönderdiğim çıktılar display boş ve driver olarak sadece NVIDIA var.
Resim olarak değil, çıktıları bir yapıştırma sitesine aktarıp paylaşın. Bu şekilde okunması çok zor. Bir de komutları tam olarak kopyalayıp yapıştırırsanız, eksik çıktı almazsınız. İlk komutun çıktısı eksik mesela...
İlk çıktıdaki paket yüklü değildi, yükledim ama herhangi bir çıktı vermiyor. @OzgunP Gönderdiğiniz linki inceledikten sonra fpaste isimli uygulamayı buldum. Çok teşekkürler sayenizde en azından bunu öğrendim. Gerekli linkleri aşağı bırakıyorum. İlk kod hala çıktı vermiyor. Ayrıca /etc/modules dizini de yok gösteriyor.
Masaüstüne sonunda ulaşabildim. Peki bu sorun neden kaynaklandı acaba? Sorun başlamadan önce yaptığım tek şey video-hybrid-intel-nvidia-390xx-bumblebee adlı driverı kurmaktı.
Bir de tekrar benzer bir sorunla karşılaşırsam bu dosyayı sildiğim zaman masaüstüne ulaşabilecek miyim?
Masaüstüne sonunda ulaşabildim. Peki bu sorun neden kaynaklandı acaba? Sorun başlamadan önce yaptığım tek şey video-hybrid-intel-nvidia-390xx-bumblebee adlı driverı kurmaktı.
Bir de tekrar benzer bir sorunla karşılaşırsam bu dosyayı sildiğim zaman masaüstüne ulaşabilecek miyim?
Bu kod driverların log kayıtları sanırım. Bu tarz bir sorun olduğunda bu çıktıyı girersem yardım almaya çalıştığım kişi nelerin ters gittiğini tek komutta anlayabilir mi yoksa yukarıdaki conf dosyalarının da çıktısını da göndermeli miyim?