thegears Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 Merhaba ben Linux'da VirtualBox kullanıyordum gayet düzgün çalışıyordu ama bir gün şu hatayı verdi; Birkaç gündür uğraşıyorum her şeyi denedim olmadı yardımcı olur musunuz?
Merhaba ben Linux'da VirtualBox kullanıyordum gayet düzgün çalışıyordu ama bir gün şu hatayı verdi; Birkaç gündür uğraşıyorum her şeyi denedim olmadı yardımcı olur musunuz?
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 18 Aralık 2021 #2 thegears dedi: Merhaba ben Linux'da VirtualBox kullanıyordum gayet düzgün çalışıyordu ama bir gün şu hatayı verdi; Eki Görüntüle 1245013 Birkaç gündür uğraşıyorum her şeyi denedim olmadı yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Vmbox modulu/kerneli başlangıçta başlıyor mu?
thegears dedi: Merhaba ben Linux'da VirtualBox kullanıyordum gayet düzgün çalışıyordu ama bir gün şu hatayı verdi; Eki Görüntüle 1245013 Birkaç gündür uğraşıyorum her şeyi denedim olmadı yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Vmbox modulu/kerneli başlangıçta başlıyor mu?
thegears Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #3 CorkedWine dedi: Vmbox modulu/kerneli başlangıçta başlıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum nasıl bakacağım
CorkedWine dedi: Vmbox modulu/kerneli başlangıçta başlıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum nasıl bakacağım