Linux vs Windows LTSC

Zortirik OS kullanmayın. Ne güncelleme alıyor ne düzgün çalışıyor.

Snap konusunda da Zorin'de zaten Snap Store halihazırda yüklü. Ubuntu'da da öyle.
Linux lite ? Ya da Pardus da düşünüyorum.

Pardus konusunda bilgim yok. Linux Lite'ye sizin kurmanız lazım.

Bash:
# apt install snapd.
# snap install snap-store

Pardus milli ve yerli debin bir Linux'dur, logosu panter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung N150 Plus laptopa sahibim içinde Windows 7 var. Yani Windows'un LTSC sürümlerine mi bakmalıyım yoksa Linux mu? Ve ne önerirsiniz atıyorum Linux Lite öneriyorum falan.

Hocam Lubuntu, AntiX veya Linux Mint Xfce kurmayı deneyebilirsiniz.

Pardus milli ve yerli debin bir Linux'dur, logosu panter.

Pardus pek işinizi görmez, kurumsal yerlere yönelik yapılmıştır. Yerli ve milli isterseniz Pisi Linux bakabilirsiniz.

Hocam Lubuntu, AntiX veya Linux Mint Xfce kurmayı deneyebilirsiniz.
Bi bakıcam zaten benim kriterim Ubuntu ya da Debin olması ve düşük sistem gereksinimli olması.(Ubuntu veya Debin istememin sebebi gördüm kadarıyla Ubuntu ve Debin ile oyun oynamak daha kolay tabi o laptopda çok oynayamam ama)
Pardus pek işinizi görmez, kurumsal yerlere yönelik yapılmıştır. Yerli ve milli isterseniz Pisi Linux bakabilirsiniz.
Evet galiba haklısınız daha önce sanal makineye Pardus 19 kurdum ama wine kuramadım.

Bir sorun olacak Zorin Os Lite güncelleme gelmeyecek dedinizde niye güncelleme gelmedi diye yüklemeyim ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…