Linux vs Windows

Hocam, bilmeden konuşmayın. Asıl siz nereden uyduruyorsunuz? Eski bilgisayarlara öneriyorsunuz ama Intel, GeForce, AMD dışında diğer ekran kartı driverlarını kuramıyorsunuz ve Wine bazı programları açmayıp kasıyor. Önce gidin, Linux'u deneyin, öyle gelin. Windows daha hızlıdır ve boşta daha az RAM kullanır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün driver'lar linux'un içinde geliyor her terminali açtığımızda bi şey indirmeden önce bi kod yazmadan önce o yüzden update upgrade komutlarını kullanırız

Bütün driver'lar linux'un içinde geliyor her terminali açtığımızda bi şey indirmeden önce bi kod yazmadan önce o yüzden update upgrade komutlarını kullanırız
Bir git işine ekran kartım sis mirage 3 graphics linux nasıl işletim sistemi diye test ettim kullanmadım niye kullanayım ki oyun oynuyorum ben ve kötü sonuç aldım çökmeler vardı daha fazla ram kullanıyordu ve sadece wifi driveri yüklü geliyordu bilmeden konuşup yanlış bilgi vermeyin. Ve terminal den indirmesi basit ama sadece anca ofis programları oyunlar donuyor.

Hayatında kaç dakika kullandın Linux'u da konuşuyorsun. Hiçbir şey indirmeden ayar yapmadan Steam'e girip oyun indirip FPS değerlendirmesi yapmışsın. Olmaz öyle şey. Linux'ta oyun oynayacaksan oyun için yapılandırması gereken kişi sensin. Araştırmadan konuşmak olmaz.

Kardeşim kullanmadım derken böyle iş falan yapmadım sadece oyun fln indirmeye çalıştım ama başarısız olsum driverleri kuramadım ve Steam ı kurdum ama oyun indiremedim linux desteklese bile ve oyunlar 1 fps di cs 1.6 bile. Son araştır önce.

Oyun konusunda tartışmaya gerek yok. Windows'un ezici üstünlüğü var yani. Loseless Scaling var çünkü ve grafik sürücüsü desteği daha iyi.

Eğer Linux'ta yerel olarak AMFM 2 her oyunda kullanılırsa ya da Loseless Scaling alternatifi gelirse o zaman işler değişir. Çünkü çok güzel kişiselleştirdiğin bir ortamda, oyunda oynuyabileceksin yani.

Son düzenleme:
Evet katılıyorum oyun geliştiricileri windows'a daha çok destek veriyor.

Kanıtlayın? Kendim Fedora kullandım Linux Mint kullandım Ubuntu Kali kullandım Windows boşta 2 2.5 3 GB RAM yerken Linux dağılımları 500 700 1.5 GB RAM yiyor Linux sistem özelliklerine baktınız mı? Wine de ben hiç kasma yaşamadım ki işini de gayet iyi yapıyor sistem özellikleri zaten 2 GB RAM 25 GB depolama istiyor siz biraz araştırın kurcalayın başka yerlerinizden yeni atom elektronları uydurmayın mümkünse

Windows 2000'den beri ntoskernel hiç güncellenmedi, yani Windows 2000'den 11 kadar aynı kerneli kullanıyor. O yüzden eski programlar çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…