Güvenlik için herhangi bir şey kullanmanıza gerek bile yok diyebilirim, çoğu virüs Windows'a göre ayarlanmış oluyor bildiğim kadarıyla ve kernel farkından dolayı güvenlik her türlü daha iyi oluyor.
Bilgisayarım çöp olduğu için sanırım Minecraft ve Roblox oynayacağım destekliyor mu ve güvenlik açısından nasıl daha iyi bir de hangi Linux sürümünü önerirsiniz İngilizcem pek yok.
Bilgisayarım çöp olduğu için sanırım Minecraft ve Roblox oynayacağım destekliyor mu ve güvenlik açısından nasıl daha iyi bir de hangi Linux sürümünü önerirsiniz İngilizcem pek yok.
Roblox desteği kaldırıldı diye hatırlıyorum. Linux çekirdek bildiğiniz üzere, yeni başlayacaksanız Linux Mint öneririm. @Bayram Tempest Roblox hakkında bilgi verebilir size.
Açıkçası ben her gün istisnasız oyun oynayan bir insanım. RAM, Güvenlik vesaire açısından evet; Linux gayet iyi. Ama Linux'ta oyun oynanmaz, oynansa bile çok uğraşırsınız. Ben zamanında Linux Mint kurdum ve neredeyse hiçbir oyun oynayamadım. Oyun açısından bana göre Windows.
Roblox desteği kaldırıldı diye hatırlıyorum. Linux çekirdek bildiğiniz üzere, yeni başlayacaksanız Linux Mint öneririm. @Bayram Tempest Roblox hakkında bilgi verebilir size.