Linux vs Windows

KAPARU

Centipat
Yer
Konya
Oyun destekleri, dil seçenekleri, performans, RAM kullanımı, güvenlik ve kullanım kolaylığı açılarından hangileri daha iyi?

Oyun destekleri, dil seçenekleri, performans, RAM kullanımı, güvenlik ve kullanım kolaylığı açılarından hangileri daha iyi?

Performans, RAM kullanımı ve güvenlik açısından Linux her türlü daha iyidir.

Windows içinde bir sürü şeyle geliyor o biraz sinir bozucu Linux sanırsam Ubuntu falan aşırı fazla şeyle gelmiyor

Saf Arch+i3 veya dwm ile kurarsan boşta 500 MB kadar RAM kullanıyor sadece. Ayrıca o kadar uygulamayla gelse bile kaynak tüketimleri çok az oluyor.

Neden güvenlik açısından Linux daha iyi?

Güvenlik için herhangi bir şey kullanmanıza gerek bile yok diyebilirim, çoğu virüs Windows'a göre ayarlanmış oluyor bildiğim kadarıyla ve kernel farkından dolayı güvenlik her türlü daha iyi oluyor.

Saf Arch+i3 veya dwm ile kurarsan boşta 500 MB kadar RAM kullanıyor sadece. Ayrıca o kadar uygulamayla gelse bile kaynak tüketimleri çok az oluyor.

Bilgisayarım çöp olduğu için sanırım Minecraft ve Roblox oynayacağım destekliyor mu ve güvenlik açısından nasıl daha iyi bir de hangi Linux sürümünü önerirsiniz İngilizcem pek yok.

Bilgisayarım çöp olduğu için sanırım Minecraft ve Roblox oynayacağım destekliyor mu ve güvenlik açısından nasıl daha iyi bir de hangi Linux sürümünü önerirsiniz İngilizcem pek yok.

Roblox desteği kaldırıldı diye hatırlıyorum. Linux çekirdek bildiğiniz üzere, yeni başlayacaksanız Linux Mint öneririm. @Bayram Tempest Roblox hakkında bilgi verebilir size.

Açıkçası ben her gün istisnasız oyun oynayan bir insanım. RAM, Güvenlik vesaire açısından evet; Linux gayet iyi. Ama Linux'ta oyun oynanmaz, oynansa bile çok uğraşırsınız. Ben zamanında Linux Mint kurdum ve neredeyse hiçbir oyun oynayamadım. Oyun açısından bana göre Windows.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…