Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 25 Haziran 2020 #11 Baristkgz dedi: Yok ışık yanıyor, kablosuz bağlantı açık görünüyor ama ağlar görünmüyor. Genişletmek için tıkla... PCI mı yoksa USB mi kullanıyorsunuz?
Baristkgz dedi: Yok ışık yanıyor, kablosuz bağlantı açık görünüyor ama ağlar görünmüyor. Genişletmek için tıkla... PCI mı yoksa USB mi kullanıyorsunuz?
Baristkgz Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 109 26 Haziran 2020 #12 Arsenik dedi: PCI mı yoksa USB mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... PCI Kerem00 dedi: Linux Mint yüklerken "3. Parti donanım sürücülerini yükle." isimli kutucuğu işaretlediniz mi ve kurulum sırasında sistem internete bağlı mıydı? Uyumlu Wi-Fi sürücüsü kurulmamış olabilir bu yüzden soruyorum. Wi-Fi donanımında da problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Yükledim ancak olmadı
Arsenik dedi: PCI mı yoksa USB mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... PCI Kerem00 dedi: Linux Mint yüklerken "3. Parti donanım sürücülerini yükle." isimli kutucuğu işaretlediniz mi ve kurulum sırasında sistem internete bağlı mıydı? Uyumlu Wi-Fi sürücüsü kurulmamış olabilir bu yüzden soruyorum. Wi-Fi donanımında da problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Yükledim ancak olmadı
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #13 Baristkgz dedi: PCI Yükledim ancak olmadı Genişletmek için tıkla... Linux Mint Türkiye forum ekibi Wifi için özel çalışmalar yapıyor, istersen oraya da bakabilirsin.
Baristkgz dedi: PCI Yükledim ancak olmadı Genişletmek için tıkla... Linux Mint Türkiye forum ekibi Wifi için özel çalışmalar yapıyor, istersen oraya da bakabilirsin.