Merhaba. Yeni sistem topladım. Endeavour OS kurdum. Birkaç kez yeniden başlatmıştım
sudo reboot ile internet ayarlarının oturması için. Bu yeniden başlatmada systemd-boot ekranı geliyordu, boot ettikten sonra bir hata göstermeden siyah ekranda kaldım. Systemd ekranı bile yok. Hata yok. Tty gibi kısayollara cevap bile vermiyor. Monitör ve bilgisayar çalışıyor. Tüm ışıklar yanıyor. Sonra kasadan reset tuşuyla yeniden başlattım. Yine siyah ekran. Nasıl bunu çözerim veya nasıl çıkarım?
Yeni topladım sistemi, çok fiş çekmek veya kasadan kapatmak istemiyorum. Grafik sürücüleri ile ilgili sorun yok. Bootloader Config ayarlamadım hiç. Sadece internetin DHCP ile ilgili bir sıkıntısı vardı hallettim. İndirdiğim paketler sadece xsane, cups, Node.js, librewolf gibi temel şeyler. BIOS ayarları olarak toplayan abi 3000 MHz'e XMP ayarlamıştı (stabil çalışıyor), Hyper-threading ayarları yapmıştı, sanallaştırma açmıştı, ben de sadece her şeyin sadece UEFI boot etmesini ayarlamıştım.
İşlemci Ryzen 5 5600G, anakart ASUS Prime B450-M k II, RAM teamgroup t-Force Vulcan 16 GB (8x2) 3200 MHz CL16, PSU DeepCool PK550D, SSD Kioxia Exceria M.2 NVMe.