boracopur Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2016 #1 Dün PC'ye Linux'u yükledim (Aynı zamanda Windows 10 da yüklü). Açılışta hangi işletim sistemini seçeceğimi sormuyor. Nasıl yapabilirim. @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2016
Dün PC'ye Linux'u yükledim (Aynı zamanda Windows 10 da yüklü). Açılışta hangi işletim sistemini seçeceğimi sormuyor. Nasıl yapabilirim. @Recep Baltaş
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 3 Ocak 2016 #2 Herr Ralph von Wau Wau, bu konuya bir göz atınız: UEFI Boot Loader Onarma Rehberi | Technopat Sosyal Bunu yaptıktan sonra Windows 10 açılır hale gelmeli, UEFI kurulmuş ise. Sonra Windows'tan EasyBCD ile boot seçeneklerini değiştirebilirsiniz.
Herr Ralph von Wau Wau, bu konuya bir göz atınız: UEFI Boot Loader Onarma Rehberi | Technopat Sosyal Bunu yaptıktan sonra Windows 10 açılır hale gelmeli, UEFI kurulmuş ise. Sonra Windows'tan EasyBCD ile boot seçeneklerini değiştirebilirsiniz.
boracopur Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2016 #3 Linux açılıyor ilk başta ve bunları yapamam.