W Wersly Picopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #1 Merhaba pcye bir bellek taktım çok eskilerden belleği çıkardım ve ne yaparasam yapayım gitmiyor dosyalarda bu var içi boş ama silemiyorum da nasıl kaldırabilirim? Dosya Ekleri 1712171338872.png 5,3 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba pcye bir bellek taktım çok eskilerden belleği çıkardım ve ne yaparasam yapayım gitmiyor dosyalarda bu var içi boş ama silemiyorum da nasıl kaldırabilirim?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #2 Altsistem o. Önemli değil. Artı 0 Eksi
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #3 WSL'i etkinlestirmissiniz, o yuzden durur o. 'Ozellik ekle veya kaldir' ile Windows Subsystem for Linux ozelligini kaldirin. Artı 0 Eksi
WSL'i etkinlestirmissiniz, o yuzden durur o. 'Ozellik ekle veya kaldir' ile Windows Subsystem for Linux ozelligini kaldirin.
KS KS W Wersly Picopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #4 Zurnadürüm dedi: WSL'i etkinlestirmissiniz, o yuzden durur o. 'Ozellik ekle veya kaldir' ile Windows Subsystem for Linux ozelligini kaldirin. Genişletmek için tıkla... hiçbişe yapamıyorum özellikleri açılmıyor silemiyorum tiki kaldırayımmı? Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: WSL'i etkinlestirmissiniz, o yuzden durur o. 'Ozellik ekle veya kaldir' ile Windows Subsystem for Linux ozelligini kaldirin. Genişletmek için tıkla... hiçbişe yapamıyorum özellikleri açılmıyor silemiyorum tiki kaldırayımmı?