H halilopulos Yoctopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #1 Merhaba. Elimde bir tane MacBook Pro var. Fakat bu MacBook'ta Linux yüklü. Ben bu Linux'u tamamen silip macOS Monterey yüklemek istiyorum. Bununla ilgili yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba. Elimde bir tane MacBook Pro var. Fakat bu MacBook'ta Linux yüklü. Ben bu Linux'u tamamen silip macOS Monterey yüklemek istiyorum. Bununla ilgili yardımcı olabilir misiniz?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #2 Macbook modeli nedir?
H halilopulos Yoctopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #3 Kleyn dedi: MacBook modeli nedir? Genişletmek için tıkla... 2012, i7 işlemci, 16 GB RAM, 250 SSD. A1398 model. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2023
Kleyn dedi: MacBook modeli nedir? Genişletmek için tıkla... 2012, i7 işlemci, 16 GB RAM, 250 SSD. A1398 model.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #4 halilopulos dedi: 2012 i7 işlemci 16gb ram 250 ssd. A1398 model Genişletmek için tıkla... Macbook Pro 2012'nin normal olarak Monterey desteği yok. OCLP ile kurabilirsiniz tabi bunun içinde MacOS'a ihtiyacınız var.
halilopulos dedi: 2012 i7 işlemci 16gb ram 250 ssd. A1398 model Genişletmek için tıkla... Macbook Pro 2012'nin normal olarak Monterey desteği yok. OCLP ile kurabilirsiniz tabi bunun içinde MacOS'a ihtiyacınız var.
H halilopulos Yoctopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #5 Kleyn dedi: MacBook Pro 2012'nin normal olarak Monterey desteği yok. OCLP ile kurabilirsiniz tabii bunun içinde MacOS'a ihtiyacınız var. Genişletmek için tıkla... Peki hangi sürümü yükleyebilirim ve nasıl yüklerim? Sadece Linux yüklü. Linux'u tamamen silmek istiyorum.
Kleyn dedi: MacBook Pro 2012'nin normal olarak Monterey desteği yok. OCLP ile kurabilirsiniz tabii bunun içinde MacOS'a ihtiyacınız var. Genişletmek için tıkla... Peki hangi sürümü yükleyebilirim ve nasıl yüklerim? Sadece Linux yüklü. Linux'u tamamen silmek istiyorum.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #6 macOS Catalina 10.15.6 Mac Format imajı bu imajı balanaetcher ile USB'ye yazdırın. Ardından USB'yi MacBook Pro'ya takın cihaz açılırken option tuşuna basılı tutun. Karşınıza boot menüsü gelecek. Install macOS Catalina'yı seçerek ilerleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
macOS Catalina 10.15.6 Mac Format imajı bu imajı balanaetcher ile USB'ye yazdırın. Ardından USB'yi MacBook Pro'ya takın cihaz açılırken option tuşuna basılı tutun. Karşınıza boot menüsü gelecek. Install macOS Catalina'yı seçerek ilerleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
H halilopulos Yoctopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #7 Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2023