rootrootQ Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #1 Windows'tan Linux'a geçtim tekrar Windows'a geçmeye çalışırken bu hatayı aldım. Çözümü ne? Dosya Ekleri file-6nLFfUudn5HjHn7guBdxPW.png 838 KB · Görüntüleme: 53 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2024
özkan533 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 280 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #2 rootrootQ dedi: Windows'tan Linux'a geçtim tekrar Windows'a geçmeye çalışırken bu hatayı aldım. Çözümü ne? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodan Ventoy'u indir ve daha sonra Windows 11 ISO dosyanı USB'ye at. Ve USB'den boot et. Ve daha sonra Windows 11ISO dosyanı seç. Ve kurulum ekranı gelecektir.
rootrootQ dedi: Windows'tan Linux'a geçtim tekrar Windows'a geçmeye çalışırken bu hatayı aldım. Çözümü ne? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodan Ventoy'u indir ve daha sonra Windows 11 ISO dosyanı USB'ye at. Ve USB'den boot et. Ve daha sonra Windows 11ISO dosyanı seç. Ve kurulum ekranı gelecektir.