Linux'a geçilir mi?

Yer
Albuquerque, New Mexico
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Halihazırda kullandığım laptop Windows 11 Pro fakat performansım çok düşük. Oynadığım oyunların Linux'da olacağını varsayarsak geçilir mi? Ve ayrıca Ubuntu geçmişim var.

Windows 11'de durmak için bir sebebin yoksa, Ubuntu geçmişin de var, ne duruyorsun.

Amacınız oyun oynamaksa Windows ile devam edin. Genel olarak Linux'u oyun için uygun bulmuyorum.

Kullanabileceksen ve Windows'tan sıkıldıysan geçilir fakat oyun performansın düşecektir ille performans istersen Windows 10 kur tekrar.

Performans artışı mümkün, özellikle sistemin Windows 11 gereksinimlerini karşılamıyor ise.
Oyunlarını protondb ile kontrol edebilirsin.
Platinium windowstan iyi çalışıyor demek, Gold windows ile aynı, Native ise oyun linuxu destekliyor demek.

Oynadığın oyunun Anti-Cheat programı destekleniyor ve Linux'ta stabil çalışıyorsa geçmemekte bir neden yok. Dual Boot ile Linux kullanıyorum ve günlük işlerimi yaparken daha fazla akıcılık sağlıyor. Linux kullanınca Windows yavaş geliyor ve bilgisayarın öyle kötü de değil.

Windows 8.1 Pro ilaç gibi gelir.
Tarayıcıda yapacağı tek bir arama tüm verilerinin çalınmasına neden olabilir. Güncelleme almayan bir işletim sistemi kullanmak intahar gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…