Linux'a geçilir mi?

@eymen.dll bunlar açık kaynak ve dual boot, aynı bilgisayarda iki işletim sistemini bir arada kullanmanı sağlar. Eğer Linux’u beğenmezsen, kolayca silebilir ve kaldığın yerden Windows ile devam edebilirsin.

@eymen.dll bunlar açık kaynak ve Dual boot, aynı bilgisayarda iki işletim sistemini bir arada kullanmanı sağlar. Eğer Linux'u beğenmezsen, kolayca silebilir ve kaldığın yerden Windows ile devam edebilirsin.

Hocam arkadaş Valorant ve LoL oynadığını belirtmiş bu iki oyunda Linux'ta oynanmıyor.

Çok fazla bilginiz yoksa Linux'la ilgili bence geçmeyin

Bu hayatında ilk kez iş başvurusunda bulunan bir gence, "Tecrübesiz eleman almıyoruz." demek gibi. Kullanmadan nasıl bilgi veya tecrübe sahibi olabilir bir insan?

Bir de ASUS için önermemişler Linux o yüzden karar veremedim.

ASUS'u nasıl önermemişler? Linux'a en çok katkısı olan şirketlerden birinin ürünlerini neden önermesinler?

Yalnız aklınızda şüphe varsa hiç kullanmayın. Bu yaklaşım sizi işletim istemlerinden soğutur.

Isletim sisteminden beklentine gore degisir. Oyun amacli kullaniyorsan bilgisayari yalnizca bence Windows daha rahat. Calisacak mi calismayacak mi derdi yok.

Belirli bir oyun havuzu disina cikmiyorsundur ve bilgisayardan farkli beklentilerin vardir; eger o oyunlar sorunsuz da calisiyorsa bu durumda da Windows'a gerek yok. Linux ya da MacOS daha uretken. Hicbir sey olmasa isletim sisteminde reklam yok en azindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…