46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 15 Kasım 2021 #21 @thegears yaparsın.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #22 Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #23 thegears dedi: Merhaba, ben eski bir laptopa sahibim (4 GB RAM, i3) ve uzun süredir Windows kullanıyorum. Windows'tan artık sıkıldım. Ve Linux çok hoş geliyor bana. Yazılımla ilgileniyorum oyun oynamam sizce geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Neden geçilmesin ki? Ama ilk defa kullanacaklar için zor gelebilir.
thegears dedi: Merhaba, ben eski bir laptopa sahibim (4 GB RAM, i3) ve uzun süredir Windows kullanıyorum. Windows'tan artık sıkıldım. Ve Linux çok hoş geliyor bana. Yazılımla ilgileniyorum oyun oynamam sizce geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Neden geçilmesin ki? Ama ilk defa kullanacaklar için zor gelebilir.
ProjectGTX Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #24 thegears dedi: Merhaba, ben eski bir laptopa sahibim (4 GB RAM, i3) ve uzun süredir Windows kullanıyorum. Windows'tan artık sıkıldım. Ve Linux çok hoş geliyor bana. Yazılımla ilgileniyorum oyun oynamam sizce geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Geçebilirsin sana Fedora 34 öneririm tek kullandığım Linux işletim sistemi diğerlerini bilmiyorum dediğim gibi sadece Fedora 34 kullandım.
thegears dedi: Merhaba, ben eski bir laptopa sahibim (4 GB RAM, i3) ve uzun süredir Windows kullanıyorum. Windows'tan artık sıkıldım. Ve Linux çok hoş geliyor bana. Yazılımla ilgileniyorum oyun oynamam sizce geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Geçebilirsin sana Fedora 34 öneririm tek kullandığım Linux işletim sistemi diğerlerini bilmiyorum dediğim gibi sadece Fedora 34 kullandım.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #25 thegears dedi: Aslında Manjaro ve Mint arasında kaldım hangisi daha iyi yeni biri için. Genişletmek için tıkla... Mint daha iyi yeni biri için.
thegears dedi: Aslında Manjaro ve Mint arasında kaldım hangisi daha iyi yeni biri için. Genişletmek için tıkla... Mint daha iyi yeni biri için.
T tkl5t86bis Picopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 325 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #26 401916 dedi: Başlangıç için Arch kurmayın. MX Linux kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Linux Mint'ya da Pardus öneriyorum ben hocam yeni başlayanlara. TheAny dedi: Çok kısıtlı ya. Bende dualboot zorin kullanıyorum şu an ama agam ne kadar az oyun seçeneğim var böyle . Proton bile yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben de birçok offline oyun denedim ve açmayı başardım hocam. Bazı oyunlarda ek ayar yapmanız gerekebiliyor. Steam oyunlar için protondb var. Steam dışı oyunlar için ise winehq ya da bottles öneririm. Online oyunlar sıkıntıntılı Anticheat'den dolayı.
401916 dedi: Başlangıç için Arch kurmayın. MX Linux kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Linux Mint'ya da Pardus öneriyorum ben hocam yeni başlayanlara. TheAny dedi: Çok kısıtlı ya. Bende dualboot zorin kullanıyorum şu an ama agam ne kadar az oyun seçeneğim var böyle . Proton bile yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben de birçok offline oyun denedim ve açmayı başardım hocam. Bazı oyunlarda ek ayar yapmanız gerekebiliyor. Steam oyunlar için protondb var. Steam dışı oyunlar için ise winehq ya da bottles öneririm. Online oyunlar sıkıntıntılı Anticheat'den dolayı.
thegears Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #27 RioSlayer dedi: Mint. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma tekrar rahatsız ediyorum bir sorum daha olacak sana acaba Linux'ı bios'u kullanmadan kurabilir miyim
RioSlayer dedi: Mint. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma tekrar rahatsız ediyorum bir sorum daha olacak sana acaba Linux'ı bios'u kullanmadan kurabilir miyim
MrSecurity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.426 Yer Maranello Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Kasım 2021 #28 Son gelişmiler ile artık anticheat desteğide geldi biraz da olsa. Başlangıç olarak Kubuntu güzel bir seçenek olabilir.
Son gelişmiler ile artık anticheat desteğide geldi biraz da olsa. Başlangıç olarak Kubuntu güzel bir seçenek olabilir.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.745 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Kasım 2021 #29 Manjaro XFCE kullanabilirsin. Kullanımı zor değil zaten.
T tkl5t86bis Picopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 325 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #30 MrSecurity dedi: Son gelişmiler ile artık anticheat desteğide geldi biraz da olsa. Başlangıç olarak Kubuntu güzel bir seçenek olabilir. Genişletmek için tıkla... O zaman Linux ile daha fazla oyun oynayabileceğiz yakın zamanda.
MrSecurity dedi: Son gelişmiler ile artık anticheat desteğide geldi biraz da olsa. Başlangıç olarak Kubuntu güzel bir seçenek olabilir. Genişletmek için tıkla... O zaman Linux ile daha fazla oyun oynayabileceğiz yakın zamanda.