B Birvarlık Femtopat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 23 27 Ağustos 2024 #31 613366 dedi: Linux Windows gibi virüs dolu değil. İndirdiğin her şey güvenli kaynaktan iniyor. Genişletmek için tıkla... Anladım ben babama söyleyeyim izin verirse dualboost yaparım.
613366 dedi: Linux Windows gibi virüs dolu değil. İndirdiğin her şey güvenli kaynaktan iniyor. Genişletmek için tıkla... Anladım ben babama söyleyeyim izin verirse dualboost yaparım.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.390 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #32 Oyun oynayıp linuxa geçip tonla bir araştırma yapacaksanız geçin gitsin. Son düzenleme: 27 Ağustos 2024
8 827364 Femtopat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 40 27 Ağustos 2024 #33 Birvarlık dedi: Mint aklımdaydı ona karar verdim ama şu işlerde biraz cahilim babamda bilgisayarı kullanıyor(Windows kullanabilir sadece) Dual Boost işini araştıracağım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... ben zorinos kullanıyorum öneriirim terminalsiz herşeyi yapabiliyorsun ve bol bol özelleştirme var
Birvarlık dedi: Mint aklımdaydı ona karar verdim ama şu işlerde biraz cahilim babamda bilgisayarı kullanıyor(Windows kullanabilir sadece) Dual Boost işini araştıracağım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... ben zorinos kullanıyorum öneriirim terminalsiz herşeyi yapabiliyorsun ve bol bol özelleştirme var
B Birvarlık Femtopat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 23 27 Ağustos 2024 #34 827364 dedi: Ben Zorin OS kullanıyorum öneriirim terminalsiz her şeyi yapabiliyorsun ve bol bol özelleştirme var. Genişletmek için tıkla... Mint vardı aklımda.
827364 dedi: Ben Zorin OS kullanıyorum öneriirim terminalsiz her şeyi yapabiliyorsun ve bol bol özelleştirme var. Genişletmek için tıkla... Mint vardı aklımda.
8 827364 Femtopat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 40 27 Ağustos 2024 #35 Birvarlık dedi: Mint vardı aklımda. Genişletmek için tıkla... Tamamen senin kararın ama yinede zorin e bir bak derim yusuf ipekin videosu var izleyebilirisn
Birvarlık dedi: Mint vardı aklımda. Genişletmek için tıkla... Tamamen senin kararın ama yinede zorin e bir bak derim yusuf ipekin videosu var izleyebilirisn