Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #31 Linuxginar dedi: Zaten Mint ile baslaniyor zamanla terminal ogrenilir kolayca. Genişletmek için tıkla... Ben peppermintos ile başlamıştım
Linuxginar dedi: Zaten Mint ile baslaniyor zamanla terminal ogrenilir kolayca. Genişletmek için tıkla... Ben peppermintos ile başlamıştım
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 26 Aralık 2021 #32 Heiwa9 dedi: Çift tıkla paket bile açamıyorsun. Yeni başlayanlar için eziyet. Genişletmek için tıkla... Zorluk dediğin bu mu?
Heiwa9 dedi: Çift tıkla paket bile açamıyorsun. Yeni başlayanlar için eziyet. Genişletmek için tıkla... Zorluk dediğin bu mu?
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #33 Arsenik dedi: Zorluk dediğin bu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam evet bize göre çok kolay bir şey ama yıllardır Windows kullanan birini düşünün.
Arsenik dedi: Zorluk dediğin bu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam evet bize göre çok kolay bir şey ama yıllardır Windows kullanan birini düşünün.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 26 Aralık 2021 #34 Heiwa9 dedi: Hocam evet bize göre çok kolay bir şey ama yıllardır Windows kullanan birini düşünün. Genişletmek için tıkla... Tamam da bu Debian'ı en zor dağıtım yapmaz ki..
Heiwa9 dedi: Hocam evet bize göre çok kolay bir şey ama yıllardır Windows kullanan birini düşünün. Genişletmek için tıkla... Tamam da bu Debian'ı en zor dağıtım yapmaz ki..
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #35 Arsenik dedi: Tamam da bu Debian'ı en zor dağıtım yapmaz ki. Genişletmek için tıkla... En zor demedim zaten.
Arsenik dedi: Tamam da bu Debian'ı en zor dağıtım yapmaz ki. Genişletmek için tıkla... En zor demedim zaten.
Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 26 Aralık 2021 #36 Pop!_OS, Linux Mint, Zorin OS bunlar son kullanıcı için harika. Çift tıkla meselesi bu dağıtımlar da var eğer çok elzemse.
Pop!_OS, Linux Mint, Zorin OS bunlar son kullanıcı için harika. Çift tıkla meselesi bu dağıtımlar da var eğer çok elzemse.