darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 543 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Haziran 2025 #21 Herhangi bir dağıtıma geçin alıştıkça farklı dağıtımlara geçersiniz.
KaraBoğa116 Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 21 Çözümler 1 30 Haziran 2025 #22 Arch tabanlı dağıtımları öneririm, Linux'u öğrenirsiniz ayrıca uygulama havuzunuz oldukça fazla, AUR çok güzel bir şey.
Arch tabanlı dağıtımları öneririm, Linux'u öğrenirsiniz ayrıca uygulama havuzunuz oldukça fazla, AUR çok güzel bir şey.
Zenoria Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #23 Linux mint, zorin os veya ubuntu. Ben şahsen yeni başlayan birinin fedora veya arch kullanmasını mantıklı bulmuyorum.
Linux mint, zorin os veya ubuntu. Ben şahsen yeni başlayan birinin fedora veya arch kullanmasını mantıklı bulmuyorum.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 1 Temmuz 2025 #24 Zenoria dedi: Ben şahsen yeni başlayan birinin Fedora veya Arch kullanmasını mantıklı bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Fedora'nın paket yönetimi bana kalırsa APT'den daha rahat ve stabil. Mint ya da Zorin sadece acı çekmek için varmış gibi geliyor bana. Zorlanılacak bir şeyi yok bence.
Zenoria dedi: Ben şahsen yeni başlayan birinin Fedora veya Arch kullanmasını mantıklı bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Fedora'nın paket yönetimi bana kalırsa APT'den daha rahat ve stabil. Mint ya da Zorin sadece acı çekmek için varmış gibi geliyor bana. Zorlanılacak bir şeyi yok bence.