mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.311 Makaleler 4 Çözümler 37 29 Temmuz 2024 #11 Gorkem461 dedi: Hoca farklı kaydet deyip kurdum kurulum tamamlandı yazdı ama uygulama hiçbir yerde yok. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kurduysanız belki @TugrulAlp hocam yardımcı olabilir kullanımı için birşey diyemem.
Gorkem461 dedi: Hoca farklı kaydet deyip kurdum kurulum tamamlandı yazdı ama uygulama hiçbir yerde yok. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kurduysanız belki @TugrulAlp hocam yardımcı olabilir kullanımı için birşey diyemem.
TugrulAlp Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 155 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #12 Gorkem461 dedi: Hoca farklı kaydet deyip kurdum kurulum tamamlandı yazdı ama uygulama hiçbir yerde yok Genişletmek için tıkla... Merhaba supergfxctl'yi kurduktan sonra servisi aktif etmeniz lazım. Kod:Panoya kopyala systemctl enable supergfxctl.service systemctl start supergfxctl.service Ardından hangi ekran kartı modunu kullanmak istiyorsanız terminalden aşağıdaki komutlarla seçebilirsiniz. Kod:Panoya kopyala Integrated supergfxctl --mode Integrated Hybrid supergfxctl --mode Hybrid AsusMuxDgpu supergfxctl --mode AsusMuxDgpu
Gorkem461 dedi: Hoca farklı kaydet deyip kurdum kurulum tamamlandı yazdı ama uygulama hiçbir yerde yok Genişletmek için tıkla... Merhaba supergfxctl'yi kurduktan sonra servisi aktif etmeniz lazım. Kod:Panoya kopyala systemctl enable supergfxctl.service systemctl start supergfxctl.service Ardından hangi ekran kartı modunu kullanmak istiyorsanız terminalden aşağıdaki komutlarla seçebilirsiniz. Kod:Panoya kopyala Integrated supergfxctl --mode Integrated Hybrid supergfxctl --mode Hybrid AsusMuxDgpu supergfxctl --mode AsusMuxDgpu
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #13 Hocam TUF serisinde de bu uygulama işe yarar mı?