Tarayıcı ile yazdırmayı denermisin yazıcın ne ayrıca?MX Linux'ta nasıl yazıcı kurabilirim? Yazıcıyı laptopa bağlandığımda yazıcı ayarlarında görünüyor. Ama PDF dosyasını yazdıracağım zaman gözükmüyor.
Selam Timuçin,
XP macerası Linux'la devam ediyor anlaşılan. Başlangıçta zor gelebilir ama XP ye kıyasla her halükarda Linux doğru tercih.
@613366 hocam yardım.
- Libre office muhtemelen kuruludur. Normal döküman yazdırabiliyor musun?Deneyin. Yazdırabiliyorsanız yazıcı kurulumunda sorun yok demektir.
 - Tarayıcı ile mi yoksa PDF görüntüleyici bir programla mı açıyorsun PDF yi?
 - Görüntüleyici programda yazdır komutu verdiğinde yazıcı seçme kısmı yok mu? Var ise yazıcı orada da mı görünmüyor?
 ![]()
Hocam vazgeçtim valla linux kaldırmadı doğru düzgün açılırken linux dosyalar bulunmadi tarzı şeyler çıktı gözüm kesmedi. Windows 98 kuracağım şimdi. Abaküs'e doğru gidiyoruzSelam Timuçin,
XP macerası Linux'la devam ediyor anlaşılan. Başlangıçta zor gelebilir ama XP ye kıyasla her halükarda Linux doğru tercih.
@613366 hocam yardım.
- Libre office muhtemelen kuruludur. Normal döküman yazdırabiliyor musun?Deneyin. Yazdırabiliyorsanız yazıcı kurulumunda sorun yok demektir.
 - Görüntüleyici programda yazdır komutu verdiğinde yazıcı seçme kısmı yok mu? Var ise yazıcı orada da mı görünmüyor?
 ![]()
Aktifseniz, bir sorun var.Selam Timuçin,
@613366 hocam yardım.
 ![]()
Laptop aslında, bende bilmiyorum donanım özellikleriniTimuçin,
Çok merak ettim yahu,
Şu PC nin donanım özelliklerini yazar mısın?
USB den boot edemiyorsun, bu yüzden GRUB mesajı çıkıyor.
Yani bu aşamada asıl sorun GRUB mesajının çıkması değil USB BOOT
Hantal, yavaş bile olsa Linux çalışmalı.Laptop aslında, bende bilmiyorum donanım özellikleriniNerden bakacağım
Ve usb boot nasıl olucak?
Tamam kurarız sıkıntı yok ama yine aynı hatayı alırsam ne olucak?Hantal, yavaş bile olsa Linux çalışmalı.
Hafif bir Linux denemeyin.
Temel ISO ile ubuntu deneyin.
Ubuntu kurarsanız aynı hatayı almazsınız.Tamam kurarız sıkıntı yok ama yine aynı hatayı alırsam ne olucak?
Windows 98 kurma ihtimali yok mu? Döngüye mi girdi artık?Ubuntu kurarsanız aynı hatayı almazsınız.
Bence başka bir sorun çıkma ihtimali yok.
- Ya sistem ubuntuyu da kaldırmaz. ( Donanımınızı bilmediğim için bunu yazmak zorundayım.)
 - Ya da kaldırır ama hantal çalışır.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.