Diyelim ki kurdun.Windows 98 kurma ihtimali yok mu? Döngüye mi girdi artık?
Evet.Diyelim ki kurdun.
- Driverlar?
- Sanmam ama hadi driverleri de kurdun varsayalım. Yahu o PC ye Chrome veya herhangi bir tarayıcı bile kuramazsın.
- Üzerinde gelen tümleşik explorer ile ya internete giremezsin, diyelim ki girdin %100 web sayfalarını düzgün görüntüleyemeyeceksin
- Son olarak asıl meselen olan yazıcıyı 98 e tanıtabileceğini mi sanıyorsun?
Güzel nick hocam,
Ne yapıcağım o zaman, Ubuntu kurdum diyelim kaldırmadı, windows xp kurabilir miyim sonra yine? Veya windows 7.Diyelim ki kurdun.
- Driverlar?
- Sanmam ama hadi driverleri de kurdun varsayalım. Yahu o PC ye Chrome veya herhangi bir tarayıcı bile kuramazsın.
- Üzerinde gelen tümleşik explorer ile ya internete giremezsin, diyelim ki girdin %100 web sayfalarını düzgün görüntüleyemeyeceksin
- Son olarak asıl meselen olan yazıcıyı 98 e tanıtabime ihtimalin nedir?
Hafif bir Windows 7 sürümünü PC kaldırabilir.Ne yapıcağım o zaman, Ubuntu kurdum diyelim kaldırmadı, windows xp kurabilir miyim sonra yine? Veya windows 7.
Ubuntu linki varsa elinizde atar mısınız? 32 bit varsa.Hafif bir Windows 7 sürümünü PC kaldırabilir.
Siz yine de önce Ubuntu deneyin sonra Windows 7
Çünkü bırakın Windows 7 yi Windows 10 bile destekten yoksun. Windows 10 driverleri dahi üretici sitelerinde kalmadı artık.
Ubuntu linki varsa elinizde atar mısınız? 32 bit varsa.
Ubuntu'yu deneyeceğim şimdi.
Hafif bir windows 7 sürümü derken?
Sadece Windows 7 kurulmaz mı?
İndiriyorum bakalım, artık kaç gündür uğraşıyoruz hep bir sorun çıkıyor.Ubuntu 16.04 LTS 32 bit ISO nasıl indirilir?
Arkadaşlar, elimde eski bir bilgisayar var. 32-Bit Intel Pentium 4 işlemci var. İçinde Windows XP kuruluydu ancak hiçbir şey yapılmıyor. Ben de başka bir işletim sistemi kurmak istedim. Ubuntu 16.04'ün 32 bitlik ISO dosyasını nereden bulabilirim? ya da önerdiğiniz başka bir İS var mı? Donanım...www.technopat.net
Timuçin,İndiriyorum bakalım, artık kaç gündür uğraşıyoruz hep bir sorun çıkıyor.
Windows 10 kurmuş birisi ilk pcye, tamam güzel açılıyor ama ekran gidip geliyordu.
Driverlar'ı güncellerim diyerek ctrl + alt + del yaparak görev yöneticisini açayım dedim.
Oda açılmadı. Windows 7 kurmaya karar verdik, kurduk 1 gün kullandık, kasmaya başladı çok amcamın da gözüne kesmedi zaten.
Windows XP kuralım dedi, onu da kurdum. Windows XP'de programlar açılmıyordu.
MX Linux kuralım dedik oda kastı ve düzgün çalışmadı.
Artık kendim yazılım öğrenip, kendi işletim sistemini kuracağım. Yetti artık
İyi akşamlar, kendinize iyi bakın.Timuçin,
Başarısız işlemlerden başarılı işlemlerden kesinlikle çok daha fazla şey öğrenilir.
O kadar uğraştın, şu anda bile uğraşlarının karşılığını almışsındır, bunu ilerde fark edersin.
Benim çıkmam lazım, muhtemelen iki saat sonra dönerim.
İyi akşamlar.
Ubuntu 16.04 LTS 32 bit ISO nasıl indirilir?
Arkadaşlar, elimde eski bir bilgisayar var. 32-Bit Intel Pentium 4 işlemci var. İçinde Windows XP kuruluydu ancak hiçbir şey yapılmıyor. Ben de başka bir işletim sistemi kurmak istedim. Ubuntu 16.04'ün 32 bitlik ISO dosyasını nereden bulabilirim? ya da önerdiğiniz başka bir İS var mı? Donanım...www.technopat.net
Windows 7 Home Basic SP1 X86 ISO dosyası
Şifre: technopat ya da tchnpt Windows sürümü: Windows 7 Home Basic SP1 X86 Türkçe ISO adı: tr_windows_7_home_basic_with_sp1_x86_dvd_u_676488.iso SHA1 değeri: 6636B210B5D3BC239E7E1E5B9DAB3DEAFAAC5EFB SHA256 değeri: 82DE9466DE10D6BEA8A0B71FF4EA3E111E265C08565BE18C2C69715B76680C7B Yandex.Disk...www.technopat.net