Linux'a neden ön yargılı yaklaşılıyor?

Intel'in sitesindeki en güncel sürümü kurduğumda çözünürlük bozuluyordu, o yüzden Windows Update ne kurduysa onunla kaldım. GNU/Linux tarafında ise sürücü kurmadım, zaten kuruluydu.
Bu sorunun sebebi o sürücülerin hangi Windows versiyonu için tasarlandığı oluyor hocam. Mesela bahsettiğim T4400 T6600 işlemciler ile Windows 8'e yükseltme yaptığımda bana da oluyordu bu. Yani çözünürlük bozulması normal. Bende çözünürlük bozulması yerine Minecraft açılmıyordu Windows 8'e geçince, hatta bütün java sürümlerini tek tek denediğimi hatırlıyorum. Aynı şekilde ekran kartının OpenGL çalışması gereken oyunlarda da hata verip kapanıyordu.

Hocam bu değerlere ulaşması cidden garip.

Bulut depolama olarak Sync.com, İceDrive veya PCloud güvenli. Popüler olanlar da zaten gizlilik adına pek bir şey yok.
GAFAM afedersiniz donunuza kadar biliyor zaten. Ama hepsini hayatımdan çıkarmaya çalıştığımda bir şeylerin eksik kaldığını hissediyorum. Emperyalizmin kölesi oldum sanırım. Bir de arkadaş ortamı olayı var. Herkesin instasi var benim olmayınca asosyal etiketi yiyorum.
O sürüm çok guzel ve hafif.

Ne kurabiliyorsam onunla denedim işte. Minecraft, OpenGL sürümü yetersiz diye hata veriyordu. Dahili GPU'nun OpenGL sürümü zaten genel olarak yetersiz, Blender'ın son sürümlerini açmıyor ama GNU/Linux'a geçince Minecraft açıldı. Bir şekilde her şeyi kısarak 4 chunk ile 30FPS alabiliyordum 1.8, 1.12 gibi sürümlerde. AssaultCube ise baya hafif geldi GNU/Linux tarafında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…