Linux'a neden ön yargılı yaklaşılıyor?

Manjaro GNOME kurucağım sizce sistemim yeterli olur mu?

Intel i5 2450M 2.50 GHz işlemci.
NVIDIA GT520MX 1 GB VRAM.
6 GB RAM.
Gnome o kadar da ağır değil aslında. Rahat çalıştırır bence, eğer özel olarak tercih etmiyorsanız performans korkusundan XFCE denemeye gerek yok. Manjaro'da son durumu bilmiyorum ama çok daha zayıf bir sistemle Fedora ile Gnome'u çok rahat bir şekilde kullanıyordu bir arkadaş.

Hocam ben Linux ile tanışalı bir kaç gün oluyor aslında. Windows'tan çok farklı ve güzel.
Benim tanışmam pek hoş olmamıştı fakat sorun cozunce gelen mutluluk hiçbir şeyde yok.
KDE GNOME'dan daha hafif.

Bilmeyen çoğu kişi hazır cevapları vermiş.
Bilmiyorsanız "bilmiyorum" diyebilirsiniz, mesela ben.
Bilmiyorum.

Monitör mod ile Wi-Fi ağrılarını ping atmayı dene sonra geri Wi-Fi aygıtını kullanmayı dene. Devamında gel buraya.

Bir şeyi yapamamak, olmadığı anlamına gelmez. 1 dakikayı bile geçmeyecek bir sürede sanal arayüz oluşturup, bununla dinleme yapabilir diğeriyle ağ bağlantısı kurabilirim. wifi-mon elle oluşturduğum yazılımsal sanal arayüz, monitor modda olduğu görülüyor. Diğeri kablosuz ağ aygıtının managed kipteki arayüzü.

Şu zamanlarda aklıma sürekli yeniden Linux'a dönmek geliyor ama wifi yine sorun çıkarır mı diye tereddüt ediyorum. Red hat denemeyi düşünüyorum.

Şu zamanlarda aklıma sürekli yeniden Linux'a dönmek geliyor ama wifi yine sorun çıkarır mı diye tereddüt ediyorum. Red hat denemeyi düşünüyorum.
Hocam ben de 2 flash bellek var. Birinde Windows 10 yazdırılmış duruyor, diğerin de ise Linux dağıtımlarını deniyorum.

Sorun çıkartırsa geri dönüyorsunuz. Linux cennet Windows cehennemden beter.

Hocam ben de 2 flash bellek var. Birinde Windows 10 yazdırılmış duruyor, diğerin de ise Linux dağıtımlarını deniyorum.

Sorun çıkartırsa geri dönüyorsunuz.
Benim sorunum veri kaybı falan değil, sadece zaman. LGS sınavına 5 ay kaldı...

Benim sorunum veri kaybı falan değil, sadece zaman. LGS sınavına 5 ay kaldı...
Anladım hocam ama Linux dağıtımlarına geçseniz ne kaybedersiniz ki?

Bu arada çok alakasız ama bu gün mağazada gördüğüm kız ve mağazada çalan şarkı aklımdan çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…