Linux'a neden ön yargılı yaklaşılıyor?

Hepsi birbirinden güzel ama dediklerinizden daha ötesi isterdim örneğin saatinden telefona telefondan televizyona televizyondan PC'ye istediğinde saatin ile PC'ye şifresiz giriş yapabilen açık kaynaklı uyumlu ekosistem güzel olmaz mıydı?

Onu Windows'ta yapamıyor. MacOS'a bakabilirsin.

KDE Connect veya GSConnect ile telefon ve bilgisayar arasında işlevsel bir bağlantı sağlanabiliyor. Belki bahsettiğiniz şeylerin en azından bir kısmını bunlar sağlayabilir.

Windows'ta boşta 1.5 GB katlanmak zor oluyordu be. İnsan şu değerleri görünce ferahlıyor.

Ben çok denedim Linux'u. Kesinlikle Windows'taki rahatlığı bulamadım. Windows'ta istediğim oyunda MSI Afterburner programını açabiliyorum, istediğim oyunda FPS'i kilitleyebiliyorum. Linux'ta bu ve daha birkaç şey mümkün olmadı.

Ne boşta 1.5GB'si? Benim bilgisayarıma Windows 11 kurunca boşta 4 GB Discord + Chrome açıkken 6 GB RAM tüketiyordu.
Hocam sonra bilgisayarınızı kaldırıp camdan atıyordunuz. Şimdi geri aşağı inip alması da ayrı bir zahmet.

Kanka bende ilk denediğimde hiçbir şey anlamayıp Windows'a kaç kere döndüm. Üstelik hangi dağıtımı kullandığınızda önemli ve FPS kilitlemenize gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…