Linux'a neden ön yargılı yaklaşılıyor?

Ne Linux Mint'te ne de MX Linux'ta Lutris içerisine Epic Games yükleyemiyorum, hata kodu veriyor. Önceleri zamanlarda yüklenebiliyordu oysa. Daha aklıma gelmeyen çok sorun var. MX Linux'ta korsan oyunu wine ve mangohud ile açacaktım, ''ikili dosya çalıştırılamıyor'' diye yazmıştı terminalde. Korsan oyunu mangohud ile çalıştıramadım bir türlü. Linux insana ter döktürür.

Heroic Games Launcher kullan.

Linux te oyun oynayacagim diye kastiranin zamani coktur.

Oyun oynamak icin en uygun OS Windows.
Bilgisayari konsol gibi kullanan, cihazda gecirdigi zamanin yuzde 90 ini oyun oynayarak geciren birinin Linux e ihtiyaci yok.

Bu forumdaki insan profilinin cogu zaten gaming odakli, on yargili yaklasmasinda sasiracak bir sey yok.

Sorun denemeden ya da deneyip de Kali gibi bir GNU/Linux distrosunu deneyip ondan sonra GNU/Linux'a cop diyen tayfada.

Siz bunu yaptığınızda elinize bir şey geçmeyek kimse size altın plaket vermeyecek.

Ben birisi bana ödül versin diye yapmıyorum bu işi. Büyük şirketlerin insanları istedikleri gibi yönetmemesi için yapıyorum.

Dediğiniz şeyler doğru fakat kim ne kullanırsa kullansın bu kimseyi ilgilendirmez. Yani bu kadar sayfalarca tartışmaya gerek yok herkes kendi işine baksın.

Kimseyi zorlamıyorum Linux kullansın diye, sadece öneriyorum. İstemeyen kullanmasın banane.

Kimse Linux kullanmanız için zorlamıyor ki. Daha ne kullandığını bilmeyen insanlar gelip Linux'u eleştiriyor.

İnsanlar genelde alıştıkları ortamlardan (genellikle Windows oluyor) vazgeçemiyorlar. Bilişim ve teknoloji konularını takip edenler GNU/Linux´un ne olduğunu zaten biliyorlar ama bu konulara yabancı PC kullanıcılarına GNU/Linux´un ne olduğunu anlatmak ve kullanmaya ikna etmek çok zor.

Linux'tan nefret etmemin sebebi;

1-USB görmeme.
2-USB içini açamama.
3-Çok düşük okuma-yazma süreleri.
4-Bir dosyayı masaüstüne taşıyamama.
5-Ayrıştırma hatası.
6-Çoğu oyunları desteklememesi.
7-ISO dosyası yazamama.
8-Çok yavaş açılma-kapanma süreleri.
9-Linux'tan Windows'a geçmek işkence.
10-RAM yanlış algılama (Windows'ta 5,9 GB algılıyor, Linux ise 5,8 GB algılıyor)
11-verilerimin silinmemesi için kurulumunda çok uğraşımlar.

Bu sorunların çoğu bende oldu herkeste olmayabilir ama bana göre işkence. Bir daha yüklemem. Bir daha yüklersem adım miraç değildir İmzama'da yazdım!

@Linuxginar hocam üzgünüm ama kullanamayacağım bu hatalar çıkmasaydı Linux kullanmaya devam edecetim Windows kullanmayacaktım.

@Umut Nas ne oldu hataları söyleyince komik mi sayılıyor çoğu bende oldu sizde olmayabilir komik olan ne hayırdır?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…