I ibrahimz Hectopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 522 Çözümler 1 16 Haziran 2021 #1 Merhaba, sonunda Linux'u kurdum. Fark ettim ki Steam'den oyunlarımı indiremiyorum. Brawlhalla oynamak istiyorum. Nasıl yükleyebilirim?
Merhaba, sonunda Linux'u kurdum. Fark ettim ki Steam'den oyunlarımı indiremiyorum. Brawlhalla oynamak istiyorum. Nasıl yükleyebilirim?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 16 Haziran 2021 #2 Brawlhalla'nin Linux destegi bulunmuyor. Proton'u etkinlestirip oynayabilirsin ama.
osmankrcr72 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 1.873 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #3 Linux'a çoğu steam oyunu uyumlu değil diye biliyorum.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 16 Haziran 2021 #4 runit dedi: Brawlhalla'nin Linux destegi bulunmuyor. Proton'u etkinlestirip oynayabilirsin ama. Genişletmek için tıkla... Proton'u etkinlestirmeyi bilmiyorsan: Rehber: GNU/Linux'da Steam ve proton nasıl kullanılır?
runit dedi: Brawlhalla'nin Linux destegi bulunmuyor. Proton'u etkinlestirip oynayabilirsin ama. Genişletmek için tıkla... Proton'u etkinlestirmeyi bilmiyorsan: Rehber: GNU/Linux'da Steam ve proton nasıl kullanılır?
I ibrahimz Hectopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 522 Çözümler 1 16 Haziran 2021 #5 runit dedi: Brawlhalla'nin Linux destegi bulunmuyor. Proton'u etkinlestirip oynayabilirsin ama. Genişletmek için tıkla... Proton nedir hocam?
runit dedi: Brawlhalla'nin Linux destegi bulunmuyor. Proton'u etkinlestirip oynayabilirsin ama. Genişletmek için tıkla... Proton nedir hocam?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 16 Haziran 2021 #6 ibrahimz dedi: Proton nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Steam'in Linux icin tasarladigi bir yazilim. Wine'in modlusu gibi dusunebilirsin yani. Linux destekli olmayan oyunlari aciyor.
ibrahimz dedi: Proton nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Steam'in Linux icin tasarladigi bir yazilim. Wine'in modlusu gibi dusunebilirsin yani. Linux destekli olmayan oyunlari aciyor.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.892 Çözümler 70 Yer İstanbul 16 Haziran 2021 #7 ibrahimz dedi: Proton nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Sanal makine gibi birşey desek aslında yalan olmaz. Wine'ı biliyorsan Wine'dan farkı yok aslında.
ibrahimz dedi: Proton nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Sanal makine gibi birşey desek aslında yalan olmaz. Wine'ı biliyorsan Wine'dan farkı yok aslında.
I ibrahimz Hectopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 522 Çözümler 1 16 Haziran 2021 #8 runit dedi: Proton'u etkinlestirmeyi bilmiyorsan: Rehber: GNU/Linux'da Steam ve proton nasıl kullanılır? Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'in ayarlarından açtım ama Brawlhalla'ya girdiğimde siyah ekranda kalıp kapanıyor. Nasıl düzeltebilirim?
runit dedi: Proton'u etkinlestirmeyi bilmiyorsan: Rehber: GNU/Linux'da Steam ve proton nasıl kullanılır? Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'in ayarlarından açtım ama Brawlhalla'ya girdiğimde siyah ekranda kalıp kapanıyor. Nasıl düzeltebilirim?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 16 Haziran 2021 #9 ibrahimz dedi: Hocam Steam'in ayarlarından açtım ama Brawlhalla'ya girdiğimde siyah ekranda kalıp kapanıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Proton'un hangi surumunu secmistin?
ibrahimz dedi: Hocam Steam'in ayarlarından açtım ama Brawlhalla'ya girdiğimde siyah ekranda kalıp kapanıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Proton'un hangi surumunu secmistin?
I ibrahimz Hectopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 522 Çözümler 1 16 Haziran 2021 #10 runit dedi: Proton'un hangi surumunu secmistin? Genişletmek için tıkla... 6.3-4 Hocam.