Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #1 Yeni bir Linux kullanıcısıyım ve bazı problemlerim oldu yardımcı olursanız sevinirim. Konu başlığında da olduğu gibi TeamSpeak adlı uygulamayı kuramıyorum.
Yeni bir Linux kullanıcısıyım ve bazı problemlerim oldu yardımcı olursanız sevinirim. Konu başlığında da olduğu gibi TeamSpeak adlı uygulamayı kuramıyorum.
Çözüm 3 3 357971 13 Haziran 2022 Ryoes dedi: Yazdım sonuç yok. Genişletmek için tıkla... Yazılım yöneticisine gel. TeamSpeak yaz, ilk çıkanı indir.
Ryoes dedi: Yazdım sonuç yok. Genişletmek için tıkla... Yazılım yöneticisine gel. TeamSpeak yaz, ilk çıkanı indir.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 13 Haziran 2022 #11 Ryoes dedi: Aynı yazılar çıkıyor arkadaşın yap dediği ile. Genişletmek için tıkla... Tamam o yerde şurdakileri yap. 357971 dedi: Q'ya basın. Sonra çıkan yerden Y'ye basın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Ryoes dedi: Aynı yazılar çıkıyor arkadaşın yap dediği ile. Genişletmek için tıkla... Tamam o yerde şurdakileri yap. 357971 dedi: Q'ya basın. Sonra çıkan yerden Y'ye basın. Genişletmek için tıkla...
KS KS Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #12 357971 dedi: Q'ya basın. Sonra çıkan yerden Y'ye basın. Genişletmek için tıkla... Q'ya bastım ve geçen size attığım politakalar çıktı ama y basamıyorum. Artı 0 Eksi
357971 dedi: Q'ya basın. Sonra çıkan yerden Y'ye basın. Genişletmek için tıkla... Q'ya bastım ve geçen size attığım politakalar çıktı ama y basamıyorum.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 13 Haziran 2022 #13 Ryoes dedi: Q'ya bastım ve geçen size attığım politakalar çıktı ama y basamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda dediğim yolla indirme kısmı çıkıyor, siz yanlış bir şey yapıyorsunuz. Run dosyasını açtıktan sonra enter tuşuna basıyorsanız basmayın. Artı 0 Eksi
Ryoes dedi: Q'ya bastım ve geçen size attığım politakalar çıktı ama y basamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda dediğim yolla indirme kısmı çıkıyor, siz yanlış bir şey yapıyorsunuz. Run dosyasını açtıktan sonra enter tuşuna basıyorsanız basmayın.
KS KS Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #14 357971 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda dediğim yolla indirme kısmı çıkıyor, siz yanlış bir şey yapıyorsunuz. Run dosyasını açtıktan sonra enter tuşuna basıyorsanız basmayın. Genişletmek için tıkla... Tamam hallettim teşekkürler yanlış yerde Q basıyormuşum. Artı 0 Eksi
357971 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda dediğim yolla indirme kısmı çıkıyor, siz yanlış bir şey yapıyorsunuz. Run dosyasını açtıktan sonra enter tuşuna basıyorsanız basmayın. Genişletmek için tıkla... Tamam hallettim teşekkürler yanlış yerde Q basıyormuşum.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 13 Haziran 2022 #15 Ryoes dedi: Tamam hallettim teşekkürler yanlış yerde Q basıyormuşum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır şimdi. cd Teamspeak3-Client-linux_amd64 sh ts3client_runscript.sh Artı 0 Eksi
Ryoes dedi: Tamam hallettim teşekkürler yanlış yerde Q basıyormuşum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır şimdi. cd Teamspeak3-Client-linux_amd64 sh ts3client_runscript.sh
KS KS Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #16 357971 dedi: Tamamdır şimdi. cd Teamspeak3-Client-linux_amd64 sh ts3client_runscript.sh Genişletmek için tıkla... Böyle bir dosya ya da dizin yok diyor bu nereye indi? Artı 0 Eksi
357971 dedi: Tamamdır şimdi. cd Teamspeak3-Client-linux_amd64 sh ts3client_runscript.sh Genişletmek için tıkla... Böyle bir dosya ya da dizin yok diyor bu nereye indi?
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 13 Haziran 2022 #17 Ryoes dedi: Böyle bir dosya ya da dizin yok diyor bu nereye indi? Genişletmek için tıkla... ls yazın çıktı atın. Artı 0 Eksi
Ryoes dedi: Böyle bir dosya ya da dizin yok diyor bu nereye indi? Genişletmek için tıkla... ls yazın çıktı atın.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #18 Dağıtımın deposunda yok muydu? Artı 0 Eksi
KS KS Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #19 357971 dedi: ls yazın çıktı atın. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde. Artı 0 Eksi
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 13 Haziran 2022 #20 Dengesiz Kokarca dedi: Dağıtımın deposunda yok muydu? Genişletmek için tıkla... Yok. Ryoes dedi: Eki Görüntüle 1418557 Bu şekilde. Genişletmek için tıkla... cd Masaüstü yazıp atmayın çıktıyı. cd .. yapıp tekrar atın. Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca dedi: Dağıtımın deposunda yok muydu? Genişletmek için tıkla... Yok. Ryoes dedi: Eki Görüntüle 1418557 Bu şekilde. Genişletmek için tıkla... cd Masaüstü yazıp atmayın çıktıyı. cd .. yapıp tekrar atın.