D deleteren Kilopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 161 13 Nisan 2022 #1 Merhaba, mesela x isimli bir kullanıcı oluşturdum. Bu kullanıcının CPU ve RAM kullanımını kısıtlayabilir miyim? VPS sunucu mantığı gibi örneğin. Ana bir makine var ve herkese sunucu dağıtıyoruz ama kullanımları kısıtlı. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2022
Merhaba, mesela x isimli bir kullanıcı oluşturdum. Bu kullanıcının CPU ve RAM kullanımını kısıtlayabilir miyim? VPS sunucu mantığı gibi örneğin. Ana bir makine var ve herkese sunucu dağıtıyoruz ama kullanımları kısıtlı.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 13 Nisan 2022 #2 VPS'de sanal makine kullanıldığı için CPU ve RAM kısıtlanabiliyor. Burada systemd cgroups ile yapılabildiği yazıyor ama denemedim. Son düzenleme: 13 Nisan 2022
VPS'de sanal makine kullanıldığı için CPU ve RAM kısıtlanabiliyor. Burada systemd cgroups ile yapılabildiği yazıyor ama denemedim.
D deleteren Kilopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 161 13 Nisan 2022 #3 433815 dedi: VPS'de sanal makine kullanıldığı için CPU ve RAM kısıtlanabiliyor. Burada systemd cgroups ile yapılabildiği yazıyor ama denemedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
433815 dedi: VPS'de sanal makine kullanıldığı için CPU ve RAM kısıtlanabiliyor. Burada systemd cgroups ile yapılabildiği yazıyor ama denemedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam