Kaenory Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 03:11 #1 Dual bootlu bilgisayarda Linux'dayken ctfdisk yaparken Windows32 ayırmış bulundum, bilgisayarı başlatamıyorum. Yardım edin. Kaenory dedi: Dual bootlu bilgisayarda Linux'dayken ctfdisk yaparken Windows32 ayırmış bulundum bilgisayarı başlatamıyorum yardım edin. Genişletmek için tıkla... Dual boot Windows'taki depolama Arch'a nasıl aktarılır? Dual boot attığım bilgisayarımda Arch'taki depolamam yetersiz gelmeye başladı. Windows'ta kalan boş depolamamı Arch Linux'a aktarmamın bir yolu var mı? www.technopat.net
Dual bootlu bilgisayarda Linux'dayken ctfdisk yaparken Windows32 ayırmış bulundum, bilgisayarı başlatamıyorum. Yardım edin. Kaenory dedi: Dual bootlu bilgisayarda Linux'dayken ctfdisk yaparken Windows32 ayırmış bulundum bilgisayarı başlatamıyorum yardım edin. Genişletmek için tıkla... Dual boot Windows'taki depolama Arch'a nasıl aktarılır? Dual boot attığım bilgisayarımda Arch'taki depolamam yetersiz gelmeye başladı. Windows'ta kalan boş depolamamı Arch Linux'a aktarmamın bir yolu var mı? www.technopat.net