deszzzu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #1 Windows 10 kullanıyordum, Linux'a geçiş yapmıştım, Windows 10'a ücretsiz bir şekilde geçebilir miyim? USB ile geçiliyor diye biliyorum ama deneme sürümünü nasıl aktif edeceğim?
Windows 10 kullanıyordum, Linux'a geçiş yapmıştım, Windows 10'a ücretsiz bir şekilde geçebilir miyim? USB ile geçiliyor diye biliyorum ama deneme sürümünü nasıl aktif edeceğim?
Gorgolye Picopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 443 10 Aralık 2020 #2 Önceden Windows 10 kullanıyorsan OEM Key ile etkinleştirdiysen o anakarta yapışır. Etkinleştirme gerekmez.
Önceden Windows 10 kullanıyorsan OEM Key ile etkinleştirdiysen o anakarta yapışır. Etkinleştirme gerekmez.
deszzzu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #3 Gorgolye dedi: Önceden Windows 10 kullanıyorsan OEM Key ile etkinleştirdiysen o anakarta yapışır. Etkinleştirme gerekmez. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
Gorgolye dedi: Önceden Windows 10 kullanıyorsan OEM Key ile etkinleştirdiysen o anakarta yapışır. Etkinleştirme gerekmez. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.