Linux'dan Windows 10'a geçme

Yağız Ünlü

Hectopat
Arkadaşlar Linux Mint'den Windows 10 geçmek istiyorum başka zamanlar 2 kere falan denedim Ventoy ile ancak Ventoy ile Windows 10 kurunca dosya hatası veriyor.
Bende riske atmak istemediğim için sormak istedim ben mi Vento'ya kuramıyorum yoksa isolardamı sorun var şimdiden teşekkürler.
Ventoy ile eskiden kurmaya çalıştığım: Windows 10 20H2 X64.
Ben şimdi 1903 version X32 bit kuracağım eğer bir işe yararsa.

Arkadaşlar Linux Mint'den Windows 10 geçmek istiyorum başka zamanlar 2 kere falan denedim Ventoy ile ancak Ventoy ile Windows 10 kurunca dosya hatası veriyor.
Ventoy da iyidir fakat alternatif için balenaEtcher tercih edebilirsin.

Ventoy ile eskiden kurmaya çalıştığım: Windows 10 20H2 X64.
Ben şimdi 1903 version X32 bit kuracağım eğer bir işe yararsa.
Eğer bilgisayarınızın biti kaçsa 64-32 ona göre kurun.

Hangi hatayı veriyor ? Fotoğrafını atın da yardım edelim.

Muhtemelen ISO dosyanızda sıkıntı var. Şahsen Win kurulumlarında genelde ISO kaynaklı sorun yaşıyorum. Farklı bir ISO ile deneyin.

dosyalar bozuk hatası veriyor bir süre şüphelensemde windows 7 den 10a geçerken aynı isoyu rufus ile yazdım çalışdı

Muhtemelen ISO dosyanızda sıkıntı var. Şahsen Win kurulumlarında genelde ISO kaynaklı sorun yaşıyorum. Farklı bir ISO ile deneyin.
İnşallah ondandır

WoeUSB ile deneyin.

Ventoy da iyidir fakat alternatif için balenaEtcher tercih edebilirsin.

Eğer bilgisayarınızın biti kaçsa 64-32 ona göre kurun.

balenaEtcher Windows ISO'su yazamıyor yazsa bile bootable olmuyor, Windows için değil Linux dağıtımları için bu program lütfen artık Windows için önermeyi bırakın.

Dosyalar bozuk hatası veriyor bir süre şüphelensemde Windows 7'den 10a geçerken aynı ISO'yu Rufus ile yazdım çalıştı.

İnşallah ondandır.

Hocam, Ventoy kurulumda bir hata yapmış olmalısınız, bende Ventoy kullanıyorum böyle bir sorunum yok. İndirildiğiniz yer yanlıştır belki ben GitHub'tan indirmiştim.

Ayrıca Ventoy kullanırsanız şu konumada göz atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…