deadlost.exee Centipat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 35 12 Ağustos 2020 #2 Beyler 1 hafta önce Linux'a geçtim merak ettim nasıl bir işletim sistemi diye şimdi Windows 10'a geri dönmek istiyorum "Media creation tool" gibi direkt USB'siz Windows 10 kuracak bir uygulama var mıdır veyahut da nasıl Windows 10'a geçebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2020
Beyler 1 hafta önce Linux'a geçtim merak ettim nasıl bir işletim sistemi diye şimdi Windows 10'a geri dönmek istiyorum "Media creation tool" gibi direkt USB'siz Windows 10 kuracak bir uygulama var mıdır veyahut da nasıl Windows 10'a geçebilirim?
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #3 Media creation tool, yanlış hatırlamıyorsam USB ya da DVD kullanarak imaj yazıyordu. USB olmadan tekrar Windows'a geri dönebileceğinizi sanmıyorum.
Media creation tool, yanlış hatırlamıyorsam USB ya da DVD kullanarak imaj yazıyordu. USB olmadan tekrar Windows'a geri dönebileceğinizi sanmıyorum.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 12 Ağustos 2020 #4 Windows'u sildin mi? Eğer sildiysen USB olmadan kuramazsın.
Bati. Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 285 Çözümler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Programcısı. 12 Ağustos 2020 #5 Flasha Windows. ISO yazıp BIOS üzerinden Boot edip kurabilirsiniz. Rufus - The Official Website (Download, New Releases) bu program ile yazabilirsiniz linux destekliyor.
Flasha Windows. ISO yazıp BIOS üzerinden Boot edip kurabilirsiniz. Rufus - The Official Website (Download, New Releases) bu program ile yazabilirsiniz linux destekliyor.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 12 Ağustos 2020 #6 Media Creation Tool Linux için bulunmamakta. İnternetten ISO indirip herhangi bir USB'ye yazma aygıtı ile hazırlayabilirsiniz. Veya başka bir Windows PC'de Media Creation Tool ile hazırlayıp kurulabilir. Bati. dedi: Flasha Windows. ISO yazıp BIOS üzerinden Boot edip kurabilirsiniz. Rufus - The Official Website (Download, New Releases) bu program ile yazabilirsiniz linux destekliyor. Genişletmek için tıkla... Rufus Linux'te çalışmaz.
Media Creation Tool Linux için bulunmamakta. İnternetten ISO indirip herhangi bir USB'ye yazma aygıtı ile hazırlayabilirsiniz. Veya başka bir Windows PC'de Media Creation Tool ile hazırlayıp kurulabilir. Bati. dedi: Flasha Windows. ISO yazıp BIOS üzerinden Boot edip kurabilirsiniz. Rufus - The Official Website (Download, New Releases) bu program ile yazabilirsiniz linux destekliyor. Genişletmek için tıkla... Rufus Linux'te çalışmaz.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 12 Ağustos 2020 #7 Bati. dedi: Flasha Windows. ISO yazıp BIOS üzerinden Boot edip kurabilirsiniz. Rufus - The Official Website (Download, New Releases) bu program ile yazabilirsiniz Linux destekliyor. Genişletmek için tıkla... Rufus, GNU/Linux ISO'su yazabiliyor ama GNU/Linux üzerinde çalışmıyor.
Bati. dedi: Flasha Windows. ISO yazıp BIOS üzerinden Boot edip kurabilirsiniz. Rufus - The Official Website (Download, New Releases) bu program ile yazabilirsiniz Linux destekliyor. Genişletmek için tıkla... Rufus, GNU/Linux ISO'su yazabiliyor ama GNU/Linux üzerinde çalışmıyor.
deadlost.exee Centipat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 35 12 Ağustos 2020 #8 Bati. dedi: Flasha Windows. ISO yazıp BIOS üzerinden Boot edip kurabilirsiniz. Rufus - The Official Website (Download, New Releases) bu program ile yazabilirsiniz linux destekliyor. Genişletmek için tıkla... fakat rufus da usb gözükmüyor Ellie Williams dedi: Media Creation Tool Linux için bulunmamakta. İnternetten ISO indirip herhangi bir USB'ye yazma aygıtı ile hazırlayabilirsiniz. Veya başka bir Windows PC'de Media Creation Tool ile hazırlayıp kurulabilir Genişletmek için tıkla... Denedim fakat Boot menüsünde USB'ye girince yine Linux işletim sistemine atıyor
Bati. dedi: Flasha Windows. ISO yazıp BIOS üzerinden Boot edip kurabilirsiniz. Rufus - The Official Website (Download, New Releases) bu program ile yazabilirsiniz linux destekliyor. Genişletmek için tıkla... fakat rufus da usb gözükmüyor Ellie Williams dedi: Media Creation Tool Linux için bulunmamakta. İnternetten ISO indirip herhangi bir USB'ye yazma aygıtı ile hazırlayabilirsiniz. Veya başka bir Windows PC'de Media Creation Tool ile hazırlayıp kurulabilir Genişletmek için tıkla... Denedim fakat Boot menüsünde USB'ye girince yine Linux işletim sistemine atıyor
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 12 Ağustos 2020 #9 Öncelikle hangi dağıtımı kullanıyorsunuz?
deadlost.exee Centipat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 35 12 Ağustos 2020 #10 Kerem00 dedi: Öncelikle hangi dağıtımı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... anlamadım ?