2 283764 Hectopat Katılım 22 Ekim 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 8 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar ne yaptıysam yapayım olmuyor. Harici diskime Linux işletim sistemi kurdum. Ama ne yaptıysam yapayım çalışmadı. Ne oyunlar ne programlar. (Office, Chrome, Steam) ve dahası olmuyor bana yardımcı olur musunuz? Ubunut 18.04 sürümü. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2020
Arkadaşlar ne yaptıysam yapayım olmuyor. Harici diskime Linux işletim sistemi kurdum. Ama ne yaptıysam yapayım çalışmadı. Ne oyunlar ne programlar. (Office, Chrome, Steam) ve dahası olmuyor bana yardımcı olur musunuz? Ubunut 18.04 sürümü.
tacohub Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 991 Çözümler 8 Yer İzmir 8 Haziran 2020 #2 Wine kullanmanız gerekiyor buyur indirme URL'si. Basit bir Google araması ile nasıl kurulacağaını ve nasıl kullanılacağını öğrenebilirsin.
Wine kullanmanız gerekiyor buyur indirme URL'si. Basit bir Google araması ile nasıl kurulacağaını ve nasıl kullanılacağını öğrenebilirsin.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 8 Haziran 2020 #3 Linux teknik olarak exe dosyalarını doğrudan çalıştırmak için uygun değil. Fakat istediğiniz programların Linux sürümleri mevcut. Ubuntu Steam, Chrome veya Office kurulumu yazarak Googleda aratırsan bulabilirsin.
Linux teknik olarak exe dosyalarını doğrudan çalıştırmak için uygun değil. Fakat istediğiniz programların Linux sürümleri mevcut. Ubuntu Steam, Chrome veya Office kurulumu yazarak Googleda aratırsan bulabilirsin.