Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #1 Linux'de nasıl vakit geçirilir?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #2 Beyaz şapkalı hackerlik yap.
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 14 Nisan 2022 #3 Windows'ta ne yapıyorsan aynısını.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.599 Makaleler 1 Çözümler 81 14 Nisan 2022 #4 Diger isletim sistemlerinde nasil vakit geciriyorsan oyle aslinda.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #5 Jukac dedi: Windows'ta ne yapıyorsan aynısını. Genişletmek için tıkla... Sorun o zaten. Windows'ta Valorant oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2022
Jukac dedi: Windows'ta ne yapıyorsan aynısını. Genişletmek için tıkla... Sorun o zaten. Windows'ta Valorant oynuyorum.
X XuaQL Decipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 970 Makaleler 1 Çözümler 11 14 Nisan 2022 #6 Hocam Windows'ta napılıyorsa aynı şeyleri Linux da yapabilirsiniz. Oyun da oynayabilirsiniz Linux için güzel oyunlarda var.
Hocam Windows'ta napılıyorsa aynı şeyleri Linux da yapabilirsiniz. Oyun da oynayabilirsiniz Linux için güzel oyunlarda var.
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 14 Nisan 2022 #7 Zinederon dedi: Sorun o zaten. Windows'ta Valorant oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Dual boot yap. Neden direkt Linux'a geçtin ki Valorant oynuyorsan?
Zinederon dedi: Sorun o zaten. Windows'ta Valorant oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Dual boot yap. Neden direkt Linux'a geçtin ki Valorant oynuyorsan?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #8 XuaQL dedi: Hocam Windows'ta napılıyorsa aynı şeyleri Linux da yapabilirsiniz. Oyun da oynayabilirsiniz Linux için güzel oyunlarda var. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz çok alan kaplamayan ücretsiz FPS oyunu var mı Linux için? Jukac dedi: Dual boot yap. Neden direkt Linux'a geçtin ki Valorant oynuyorsan? Genişletmek için tıkla... Zaten Dualboot. Ama Linux'ü de kullanmak istiyorum.
XuaQL dedi: Hocam Windows'ta napılıyorsa aynı şeyleri Linux da yapabilirsiniz. Oyun da oynayabilirsiniz Linux için güzel oyunlarda var. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz çok alan kaplamayan ücretsiz FPS oyunu var mı Linux için? Jukac dedi: Dual boot yap. Neden direkt Linux'a geçtin ki Valorant oynuyorsan? Genişletmek için tıkla... Zaten Dualboot. Ama Linux'ü de kullanmak istiyorum.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 14 Nisan 2022 #9 Zinederon dedi: Bildiğiniz çok alan kaplamayan ücretsiz FPS oyunu var mı Linux için? Genişletmek için tıkla... Assault cube hemde açık kaynak. @Zinederon
Zinederon dedi: Bildiğiniz çok alan kaplamayan ücretsiz FPS oyunu var mı Linux için? Genişletmek için tıkla... Assault cube hemde açık kaynak. @Zinederon
X XuaQL Decipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 970 Makaleler 1 Çözümler 11 14 Nisan 2022 #10 Zinederon dedi: Bildiğiniz çok alan kaplamayan ücretsiz FPS oyunu var mı Linux için? Zaten dualboot. Ama Linux'ü de kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam CS:GO'yu deneyebilirsiniz Valorant alternafi olarak.
Zinederon dedi: Bildiğiniz çok alan kaplamayan ücretsiz FPS oyunu var mı Linux için? Zaten dualboot. Ama Linux'ü de kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam CS:GO'yu deneyebilirsiniz Valorant alternafi olarak.