T technoHasanHuseyin2 Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 466 Çözümler 1 14 Nisan 2022 #11 SteamOS zaten bir Linuxtur. Yani her Linux'a Steam kurulur. Yani cogu oyunu oynayabilirsiniz optimizasyonlu.
SteamOS zaten bir Linuxtur. Yani her Linux'a Steam kurulur. Yani cogu oyunu oynayabilirsiniz optimizasyonlu.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #12 XuaQL dedi: Hocam CS:GO'yu deneyebilirsiniz Valorant alternafi olarak. Genişletmek için tıkla... 27 GB. Kotalı bir internet kullanıyorum. Boranity dedi: Assault cube hemde açık kaynak. @Zinederon Genişletmek için tıkla... Güzel gibi duruyor. Oynayan çok var mı?
XuaQL dedi: Hocam CS:GO'yu deneyebilirsiniz Valorant alternafi olarak. Genişletmek için tıkla... 27 GB. Kotalı bir internet kullanıyorum. Boranity dedi: Assault cube hemde açık kaynak. @Zinederon Genişletmek için tıkla... Güzel gibi duruyor. Oynayan çok var mı?
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 14 Nisan 2022 #13 Zinederon dedi: 27 GB. Kotalı bir internet kullanıyorum. Güzel gibi duruyor. Oynayan çok var mı? Genişletmek için tıkla... Oynayanlar var biz arkadaşlarla servere girip beraber oynuyoruz arada. Eğlenceli oluyor oynayan sayısıda var.
Zinederon dedi: 27 GB. Kotalı bir internet kullanıyorum. Güzel gibi duruyor. Oynayan çok var mı? Genişletmek için tıkla... Oynayanlar var biz arkadaşlarla servere girip beraber oynuyoruz arada. Eğlenceli oluyor oynayan sayısıda var.
X XuaQL Decipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 970 Makaleler 1 Çözümler 11 14 Nisan 2022 #14 Zinederon dedi: 27 GB. Kotalı bir internet kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam daha basit olarak o zaman openspades oynayabilirsiniz GitHub'da var açık kaynak kodlu Online bir savaş oyunu. Play OpenSpades, the open-source voxel first-person shooter Official OpenSpades website. OpenSpades is an online first-person shooter that combines fast-paced gunfights and the creative building of Minecraft. openspades.yvt.jp
Zinederon dedi: 27 GB. Kotalı bir internet kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam daha basit olarak o zaman openspades oynayabilirsiniz GitHub'da var açık kaynak kodlu Online bir savaş oyunu. Play OpenSpades, the open-source voxel first-person shooter Official OpenSpades website. OpenSpades is an online first-person shooter that combines fast-paced gunfights and the creative building of Minecraft. openspades.yvt.jp
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 14 Nisan 2022 #15 Her şey. İsteğin her şeyi yapabilirsin. Sunucu olarak kullanabilirsin, hacker olursun, oyun oynarsın gamer olursun, kod yazıp yazılımcı olursun, YT ve Twich'te yayın açarsın. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2022
Her şey. İsteğin her şeyi yapabilirsin. Sunucu olarak kullanabilirsin, hacker olursun, oyun oynarsın gamer olursun, kod yazıp yazılımcı olursun, YT ve Twich'te yayın açarsın.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #16 Linux yüklemenin sebebi nedir ona göre yazalım.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2022 #17 Zinederon dedi: Ücretsiz FPS oyunu var mı Linux için? Genişletmek için tıkla... Xonotic.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #18 Coderman128 dedi: Linux yüklemenin sebebi nedir ona göre yazalım. Genişletmek için tıkla... Tasarımını sevmem. The Shorekeeper dedi: Xonotic. Genişletmek için tıkla... Bakacağım.
Coderman128 dedi: Linux yüklemenin sebebi nedir ona göre yazalım. Genişletmek için tıkla... Tasarımını sevmem. The Shorekeeper dedi: Xonotic. Genişletmek için tıkla... Bakacağım.