eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 25 Şubat 2023 #1 Şu linkten indirilen Linux Mint Debian mı yoksa Ubuntu tabanlı mı? Linux Mint 21.1 "Vera" - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2023
Şu linkten indirilen Linux Mint Debian mı yoksa Ubuntu tabanlı mı? Linux Mint 21.1 "Vera" - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com
ARDACD Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 1.397 Çözümler 12 Yer Merkez/Niğde 25 Şubat 2023 #2 eylül kabuss dedi: Şu linkten indirilen Linux Mint Debian mı yoksa Ubuntu tabanlı mı? Linux Mint 21.1 "Vera" - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com Genişletmek için tıkla... Ben Xfce arayüzlüsünü yüklemiştim ve Ubuntu tabanlıydı. Artı 0 Eksi
eylül kabuss dedi: Şu linkten indirilen Linux Mint Debian mı yoksa Ubuntu tabanlı mı? Linux Mint 21.1 "Vera" - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com Genişletmek için tıkla... Ben Xfce arayüzlüsünü yüklemiştim ve Ubuntu tabanlıydı.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 25 Şubat 2023 #3 Yolladığınız Vera, 21.1 sürümü. Resmi siteye bakarsanız Vera'nın Package Base (Paket Tabanı) kısmında görünüyor. Kısaca Ubuntu tabanlı. All versions - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com Son düzenleme: 25 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Yolladığınız Vera, 21.1 sürümü. Resmi siteye bakarsanız Vera'nın Package Base (Paket Tabanı) kısmında görünüyor. Kısaca Ubuntu tabanlı. All versions - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com
lerix Centipat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #4 Vera Ubuntu tabanlıdır. Elsie ise Debian tabanlıdır. Sitenin üst kısmında project kısmında, sağda "other projects" bölümü altında LMDE (Linux Mint Debian Edition) başlığına tıklayarak Debian tabanlı Linux Mint'i indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Vera Ubuntu tabanlıdır. Elsie ise Debian tabanlıdır. Sitenin üst kısmında project kısmında, sağda "other projects" bölümü altında LMDE (Linux Mint Debian Edition) başlığına tıklayarak Debian tabanlı Linux Mint'i indirebilirsiniz.