Aznable Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 1.047 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gentoo. 26 Mayıs 2020 #21 Dengesiz Kokarca dedi: .Net Core nasıl yükleniyor. Arch tabanlı dağıtımlara. Genişletmek için tıkla... İnternete baksan biraz daha iyi olabilir gibi.
Dengesiz Kokarca dedi: .Net Core nasıl yükleniyor. Arch tabanlı dağıtımlara. Genişletmek için tıkla... İnternete baksan biraz daha iyi olabilir gibi.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #22 Aznable dedi: İnternete baksan biraz daha iyi olabilir gibi. Genişletmek için tıkla... Diğerleri tamam da Arch nereden?
Aznable dedi: İnternete baksan biraz daha iyi olabilir gibi. Genişletmek için tıkla... Diğerleri tamam da Arch nereden?
Aznable Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 1.047 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gentoo. 26 Mayıs 2020 #23 Dengesiz Kokarca dedi: Diğerleri tamam da Arch nereden? Genişletmek için tıkla... Arch wiki'den nereden olacak, .NET Core - ArchWiki
Dengesiz Kokarca dedi: Diğerleri tamam da Arch nereden? Genişletmek için tıkla... Arch wiki'den nereden olacak, .NET Core - ArchWiki
Yehure Hectopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 127 26 Mayıs 2020 #24 Dengesiz Kokarca dedi: .Net Core nasıl yükleniyor. Arch tabanlı dağıtımlara. Genişletmek için tıkla... Snap ile bunu gerçekten çok rahat bir şekilde yapabilirsin. : Install .NET Core SDK on Arch Linux using the Snap Store | Snapcraft Get the latest version of .NET Core SDK for on Arch Linux - Develop high performance applications in less time, on any platform. snapcraft.io
Dengesiz Kokarca dedi: .Net Core nasıl yükleniyor. Arch tabanlı dağıtımlara. Genişletmek için tıkla... Snap ile bunu gerçekten çok rahat bir şekilde yapabilirsin. : Install .NET Core SDK on Arch Linux using the Snap Store | Snapcraft Get the latest version of .NET Core SDK for on Arch Linux - Develop high performance applications in less time, on any platform. snapcraft.io
Emirhan DEMİRDEN Hectopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 18 Çözümler 1 28 Aralık 2020 #25 Yehure dedi: Eğer yardım gerekirse, yardımcı olurum. Linuxta baya uzun bir süre C# çalıştım, net core ile çalıştığın platformun önemi yok, her yerde çalışırsın. Genişletmek için tıkla... lütfen bana yardımcı olur musun bunu yapmayı yani linux da c# form uygulaması geliştirmeyi çok istiyorum yardıma ihtiyacım var lütfen destek olabilir misin dönüşünü bekliyorum.
Yehure dedi: Eğer yardım gerekirse, yardımcı olurum. Linuxta baya uzun bir süre C# çalıştım, net core ile çalıştığın platformun önemi yok, her yerde çalışırsın. Genişletmek için tıkla... lütfen bana yardımcı olur musun bunu yapmayı yani linux da c# form uygulaması geliştirmeyi çok istiyorum yardıma ihtiyacım var lütfen destek olabilir misin dönüşünü bekliyorum.