Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.087 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Yaklaşık 40GB alan ayırmıştım Pop!_OS denemek için. Şimdi Windows'un olduğu yeri sildim ve boş yer olarak kullanmak istiyorum, mümkün mü? Yani proton ile birkaç oyun oynayacağım ama boş yer yok uyarısı alıyorum. Son düzenleme: 30 Ağustos 2023
Yaklaşık 40GB alan ayırmıştım Pop!_OS denemek için. Şimdi Windows'un olduğu yeri sildim ve boş yer olarak kullanmak istiyorum, mümkün mü? Yani proton ile birkaç oyun oynayacağım ama boş yer yok uyarısı alıyorum.
7 703768 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 1.957 Çözümler 8 30 Ağustos 2023 #2 Kamtasya dedi: Yaklaşık 40GB alan ayırmıştım Pop!_OS denemek için. Şimdi Windows'un olduğu yeri sildim ve boş yer olarak kullanmak istiyorum, mümkün mü? Yani proton ile birkaç oyun oynayacağım ama boş yer yok uyarısı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam USB'den boot edip GParted kullanabilirsiniz.
Kamtasya dedi: Yaklaşık 40GB alan ayırmıştım Pop!_OS denemek için. Şimdi Windows'un olduğu yeri sildim ve boş yer olarak kullanmak istiyorum, mümkün mü? Yani proton ile birkaç oyun oynayacağım ama boş yer yok uyarısı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam USB'den boot edip GParted kullanabilirsiniz.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.087 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #3 @K.Makise yardım eder misin sen bilgili bir abiye benziyorsun
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 30 Ağustos 2023 #4 Live USB üstünden sistemi başlatıp Gparted ile yapabilirsiniz.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #5 Kamtasya dedi: @K.Makise yardım eder misin sen bilgili bir abiye benziyorsun Genişletmek için tıkla... Aynı disk mi? GParted ekran görüntüsünü atar mısınız? Yüklü değil ise apt-get install gparted yapın.
Kamtasya dedi: @K.Makise yardım eder misin sen bilgili bir abiye benziyorsun Genişletmek için tıkla... Aynı disk mi? GParted ekran görüntüsünü atar mısınız? Yüklü değil ise apt-get install gparted yapın.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.087 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #6 K.Makise dedi: Aynı disk mi? GParted ekran görüntüsünü atar mısınız? Yüklü değil ise apt-get install gparted yapın. Genişletmek için tıkla... Evet aynı diskten 40 GB ayırdım.
K.Makise dedi: Aynı disk mi? GParted ekran görüntüsünü atar mısınız? Yüklü değil ise apt-get install gparted yapın. Genişletmek için tıkla... Evet aynı diskten 40 GB ayırdım.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #7 Birleştirmekten kastınız 40GB'a eklemek mi yoksa o alanı kullanabilmek mi? 40GB'a eklemek için yeniden kurmanız lazım diye biliyorum, o alanı kullanmak isterseniz bunu direkt yapabilirsiniz.
Birleştirmekten kastınız 40GB'a eklemek mi yoksa o alanı kullanabilmek mi? 40GB'a eklemek için yeniden kurmanız lazım diye biliyorum, o alanı kullanmak isterseniz bunu direkt yapabilirsiniz.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.087 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #8 K.Makise dedi: Birleştirmekten kastınız 40GB'a eklemek mi yoksa o alanı kullanabilmek mi? 40GB'a eklemek için yeniden kurmanız lazım diye biliyorum, o alanı kullanmak isterseniz bunu direkt yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz Pop!_OS'dan çok memnun değilim.
K.Makise dedi: Birleştirmekten kastınız 40GB'a eklemek mi yoksa o alanı kullanabilmek mi? 40GB'a eklemek için yeniden kurmanız lazım diye biliyorum, o alanı kullanmak isterseniz bunu direkt yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz Pop!_OS'dan çok memnun değilim.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #9 Kamtasya dedi: Ne önerirsiniz Pop!_OS'dan çok memnun değilim. Genişletmek için tıkla... Çok dağıtım kullanmadım; şu an Linux Mint Xfce kullanıyorum memnunum, size de önerebilirim.
Kamtasya dedi: Ne önerirsiniz Pop!_OS'dan çok memnun değilim. Genişletmek için tıkla... Çok dağıtım kullanmadım; şu an Linux Mint Xfce kullanıyorum memnunum, size de önerebilirim.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.087 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #10 K.Makise dedi: Çok dağıtım kullanmadım, şu an Linux Mint Xfce kullanıyorum memnunum size de önerebilirim. Genişletmek için tıkla... He o zaman direkt Ubuntu'ya geçeyim. Uğraşmayayım diğerleriyle. K.Makise dedi: Çok dağıtım kullanmadım; şu an Linux Mint Xfce kullanıyorum memnunum, size de önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum daha olacak şu konuya bir bakabilir misiniz? Windows kurulum ekranında disk yok Görseldeki gibi bir hata alıyorum bir türlü çözemedim. Ne olduğunu da bilmiyorum. www.technopat.net
K.Makise dedi: Çok dağıtım kullanmadım, şu an Linux Mint Xfce kullanıyorum memnunum size de önerebilirim. Genişletmek için tıkla... He o zaman direkt Ubuntu'ya geçeyim. Uğraşmayayım diğerleriyle. K.Makise dedi: Çok dağıtım kullanmadım; şu an Linux Mint Xfce kullanıyorum memnunum, size de önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum daha olacak şu konuya bir bakabilir misiniz? Windows kurulum ekranında disk yok Görseldeki gibi bir hata alıyorum bir türlü çözemedim. Ne olduğunu da bilmiyorum. www.technopat.net