K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #11 Kamtasya dedi: He o zaman direkt Ubuntu'ya geçeyim. Uğraşmayayım diğerleriyle. Genişletmek için tıkla... Geçebilirsiniz hocam, size en uygun Linux dağıtımını test ede ede de bulabilirsiniz vaktiniz ve sabrınız var ise.
Kamtasya dedi: He o zaman direkt Ubuntu'ya geçeyim. Uğraşmayayım diğerleriyle. Genişletmek için tıkla... Geçebilirsiniz hocam, size en uygun Linux dağıtımını test ede ede de bulabilirsiniz vaktiniz ve sabrınız var ise.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 30 Ağustos 2023 #12 Kamtasya dedi: Yaklaşık 40GB alan ayırmıştım Pop!_OS denemek için. Şimdi Windows'un olduğu yeri sildim ve boş yer olarak kullanmak istiyorum, mümkün mü? Yani proton ile birkaç oyun oynayacağım ama boş yer yok uyarısı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam iste o 40GB / olarak kalsin /home'a ayri bir partisyonu bagla oyunlarini oraya kur.
Kamtasya dedi: Yaklaşık 40GB alan ayırmıştım Pop!_OS denemek için. Şimdi Windows'un olduğu yeri sildim ve boş yer olarak kullanmak istiyorum, mümkün mü? Yani proton ile birkaç oyun oynayacağım ama boş yer yok uyarısı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam iste o 40GB / olarak kalsin /home'a ayri bir partisyonu bagla oyunlarini oraya kur.