Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #31 Linuxginar dedi: Hocam modulsuz nasil indirebildin? sudo pacman -S nvidia nvidia-utils dene bakalim bir daha. Genişletmek için tıkla... sudo pacman -Syu yaptım toplamı 9GB Lik 800 tane paket indiriyor bitince yazacağım
Linuxginar dedi: Hocam modulsuz nasil indirebildin? sudo pacman -S nvidia nvidia-utils dene bakalim bir daha. Genişletmek için tıkla... sudo pacman -Syu yaptım toplamı 9GB Lik 800 tane paket indiriyor bitince yazacağım
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 25 Aralık 2021 #32 Linuxginar dedi: Hocam modulsuz nasıl indirebildin? sudo pacman -S nvidia nvidia-utils dene bakalim bir daha. Genişletmek için tıkla... Custom kernel ise ondan oluyor olabilir. Artix'de Custom kernel kullanıyordum, nvidiada modül gözükmediğinden nvidia-dkms kurmuştum ve çalışmıştı.
Linuxginar dedi: Hocam modulsuz nasıl indirebildin? sudo pacman -S nvidia nvidia-utils dene bakalim bir daha. Genişletmek için tıkla... Custom kernel ise ondan oluyor olabilir. Artix'de Custom kernel kullanıyordum, nvidiada modül gözükmediğinden nvidia-dkms kurmuştum ve çalışmıştı.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 25 Aralık 2021 #33 Heiwa9 dedi: sudo pacman -Syu yaptım toplamı 9GB Lik 800 tane paket indiriyor bitince yazacağım Genişletmek için tıkla... 5 yil once kurulmus bir sistemi mi guncelliyorsun?
Heiwa9 dedi: sudo pacman -Syu yaptım toplamı 9GB Lik 800 tane paket indiriyor bitince yazacağım Genişletmek için tıkla... 5 yil once kurulmus bir sistemi mi guncelliyorsun?
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #34 Linuxginar dedi: 5 yil once kurulmus bir sistemi mi guncelliyorsun? Genişletmek için tıkla... Bugün kurdum hocam
Linuxginar dedi: 5 yil once kurulmus bir sistemi mi guncelliyorsun? Genişletmek için tıkla... Bugün kurdum hocam
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 25 Aralık 2021 #35 Heiwa9 dedi: Sudo pacman -syu yaptım toplamı 9GB'lik 800 tane paket indiriyor bitince yazacağım. Genişletmek için tıkla... Ondan da olabilir . Onlardan biri kernel güncellemesidir diye tahmin ediyorum.
Heiwa9 dedi: Sudo pacman -syu yaptım toplamı 9GB'lik 800 tane paket indiriyor bitince yazacağım. Genişletmek için tıkla... Ondan da olabilir . Onlardan biri kernel güncellemesidir diye tahmin ediyorum.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 25 Aralık 2021 #36 Heiwa9 dedi: Bugün kurdum hocam Genişletmek için tıkla... O zaman bitince bir yeniden baslat sonra da @433815'nun dedigi gibi sudo pacman -R nvidia && sudo pacman -S nvidia-dkms ile DKMS olani yukle.
Heiwa9 dedi: Bugün kurdum hocam Genişletmek için tıkla... O zaman bitince bir yeniden baslat sonra da @433815'nun dedigi gibi sudo pacman -R nvidia && sudo pacman -S nvidia-dkms ile DKMS olani yukle.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #37 Saatlerce bekleyişin ardından yanlış mirror seçimi peki Çok teşekkürler hocalarım. NVIDIA-dkms işe yaradı.
Saatlerce bekleyişin ardından yanlış mirror seçimi peki Çok teşekkürler hocalarım. NVIDIA-dkms işe yaradı.