beykarpuz Yoctopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #1 Merhaba! Bilgisayarım Linux ve ekranımı kaydetmek istiyorum. Bu yüzden ekran kaydedici önerisi istiyorum.
Merhaba! Bilgisayarım Linux ve ekranımı kaydetmek istiyorum. Bu yüzden ekran kaydedici önerisi istiyorum.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 17 Nisan 2022 #2 OBS Studio iyidir.
Laharl Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 663 Çözümler 7 17 Nisan 2022 #3 Vokoscreen işini görür belki.
beykarpuz Yoctopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #4 Lord Raiden dedi: OBS Studio iyidir. Genişletmek için tıkla... Kanka benim bilgisayar çok düşük Ama yazdığın için çok teşekkür ederim. Laharl dedi: Vokoscreen işini görür belki. Genişletmek için tıkla... Kaç GB RAM istiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2022
Lord Raiden dedi: OBS Studio iyidir. Genişletmek için tıkla... Kanka benim bilgisayar çok düşük Ama yazdığın için çok teşekkür ederim. Laharl dedi: Vokoscreen işini görür belki. Genişletmek için tıkla... Kaç GB RAM istiyor?
Laharl Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 663 Çözümler 7 17 Nisan 2022 #5 beykarpuz dedi: Kanka benim bilgisayar çok düşük Ama yazdığın için çok teşekkür ederim. Kaç GB RAM istiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum Technopat'ta başka bir konudan görmüştüm o arkadaşta da OBSD kasıyordu hatta konu linki bu. Çözüldü: Linux Lite için ekran kaydedici önerisi Linux Lite kullanıyorum. Ekran kaydetmek istiyorum. OBS indirdim, kastı kazam da kastı. 4 GB RAM, i3. Ne önerirsiniz? www.technopat.net
beykarpuz dedi: Kanka benim bilgisayar çok düşük Ama yazdığın için çok teşekkür ederim. Kaç GB RAM istiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum Technopat'ta başka bir konudan görmüştüm o arkadaşta da OBSD kasıyordu hatta konu linki bu. Çözüldü: Linux Lite için ekran kaydedici önerisi Linux Lite kullanıyorum. Ekran kaydetmek istiyorum. OBS indirdim, kastı kazam da kastı. 4 GB RAM, i3. Ne önerirsiniz? www.technopat.net
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 17 Nisan 2022 #6 Simple screen recorder ya da terminal severim diyorsan ffmpeg kullanabilirsin direk.