2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 23 Haziran 2020 #1 Linux Mint 19.3 kullanıyorum. .exe dosyası açmak istiyorum, açılabilir mi?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 23 Haziran 2020 #2 Hayır. Yazılımın kaynak kodları ve dosyaları gerekli belki o şekilde terminalden yapma şansınız var.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #3 Bazı yazılımlar Wine ve benzeri araçlarla açılabilir, neyi açmak istiyorsunuz?
tequila sunset Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 506 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #4 Terminal Lazım. Son düzenleme: 23 Haziran 2020
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 23 Haziran 2020 #5 Dengesiz Kokarca dedi: Bazı yazılımlar Wine ve benzeri araçlarla açılabilir, neyi açmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... WineHQ belirli küçük çaplı programlar için. Öyle her .exe dosyasını uygulayamaz.
Dengesiz Kokarca dedi: Bazı yazılımlar Wine ve benzeri araçlarla açılabilir, neyi açmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... WineHQ belirli küçük çaplı programlar için. Öyle her .exe dosyasını uygulayamaz.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #6 akiyorm dedi: WineHQ belirli küçük çaplı programlar için. Öyle her .exe dosyasını uygulayamaz. Genişletmek için tıkla... Dikkat ederseniz bazı dedim.
akiyorm dedi: WineHQ belirli küçük çaplı programlar için. Öyle her .exe dosyasını uygulayamaz. Genişletmek için tıkla... Dikkat ederseniz bazı dedim.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 23 Haziran 2020 #7 Ne yapmak istediğinizi söylerseniz alternatif ve belki daha kolay yollar sunabiliriz. akiyorm dedi: WineHQ belirli küçük çaplı programlar için. Genişletmek için tıkla... Her yazılımın çalıştırılamayacağı doğru fakat maalesef bu iddianıza katılmıyorum. Wine ile büyük oyunlar bile oynanırken hafife almamak gerekiyor
Ne yapmak istediğinizi söylerseniz alternatif ve belki daha kolay yollar sunabiliriz. akiyorm dedi: WineHQ belirli küçük çaplı programlar için. Genişletmek için tıkla... Her yazılımın çalıştırılamayacağı doğru fakat maalesef bu iddianıza katılmıyorum. Wine ile büyük oyunlar bile oynanırken hafife almamak gerekiyor
patriotfly Hectopat Katılım 9 Eylül 2016 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #8 Açık kaynak kodlu işletim sistemlerinde exe dosyası paketler halinde kurulmadan açılamaz.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 23 Haziran 2020 #9 akiyorm dedi: Hayır. Yazılımın kaynak kodları ve dosyaları gerekli belki o şekilde terminalden yapma şansınız var. Genişletmek için tıkla... Bazı programlar Wine ile açılabiliyor, nedir bu emin cevaplar?
akiyorm dedi: Hayır. Yazılımın kaynak kodları ve dosyaları gerekli belki o şekilde terminalden yapma şansınız var. Genişletmek için tıkla... Bazı programlar Wine ile açılabiliyor, nedir bu emin cevaplar?
G GNU/Emre Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #10 292941 dedi: Linux Mint 19.3 kullanıyorum. .exe dosyası açmak istiyorum, açılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu ne dosyası ama? Ne ".exe" dosyası? Lütfen detay verin bu tarz sorularda. Ona göre yardımcı olmaya çalışalım.
292941 dedi: Linux Mint 19.3 kullanıyorum. .exe dosyası açmak istiyorum, açılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu ne dosyası ama? Ne ".exe" dosyası? Lütfen detay verin bu tarz sorularda. Ona göre yardımcı olmaya çalışalım.