Rehber Linux'ta exe dosyalarını çift tıklama ile çalıştırma

Hocam kusura bakmayın yeni görebildim. Hocam makro programıydı burada vermeyeyim sıkıntı çıkması.
Amacımız kötü bir şey değil sadece Linux için test yapmak. Eğer sorun çıkarır diyorsanız başka bir exe dosyası deneyin. Mesela notepad++.

Amacımız kötü bir şey değil sadece Linux için test yapmak. Eğer sorun çıkarır diyorsanız başka bir exe dosyası deneyin. Mesela notepad++.
Tamam hocam şuan müsait değilim. Müsait olunca sizin rehberde yaptığınızı demeyeyim.
Hocam onu da denedim ama aynı hatayı verdi. Raspberry Pi'de wine kullanmak için ExaGear diye bir emülatör varmış. Ona da ulaşamadım maalesef.
@GNU or NOT hocam yardımınıza ihtiyacım var. pcmanfm paketini kaldırırken verdiğiniz kodu kullandım ve bayağı bir dosya sildi. Eskiden sanırım GNOME kullanırken şuanda LXDE kullanıyorum. Eski haline nasıl getirebilirim.
Düzeltme: Eskiden kullandığım GNOME değilmiş. Bu konularda pek bilgim yok kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…