2 277015 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.454 Makaleler 3 Çözümler 11 2 Haziran 2021 #1 Soru başlıkta ama tarayıcı sürümü değil yani berbat o mouse gecikmesi falan. Ben Play on Linux ile çalıştırmayı denedim ama hata aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2021
Soru başlıkta ama tarayıcı sürümü değil yani berbat o mouse gecikmesi falan. Ben Play on Linux ile çalıştırmayı denedim ama hata aldım.
monurts Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 2.418 Çözümler 20 2 Haziran 2021 #2 Tarayıcıdan oynamak dışında bir yöntemi yok. Linux uygulaması yok. PlayOnLinux'u denemedim deseydiniz denemenizi önerecektim, onda da çalışmadıysa başka bir yöntem olduğunu sanmıyorum.
Tarayıcıdan oynamak dışında bir yöntemi yok. Linux uygulaması yok. PlayOnLinux'u denemedim deseydiniz denemenizi önerecektim, onda da çalışmadıysa başka bir yöntem olduğunu sanmıyorum.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 2 Haziran 2021 #3 Bunu kullanabilirsiniz. GitHub - hmlendea/gfn-electron: Linux Desktop client for Nvidia's GeForce NOW game streaming service Linux Desktop client for Nvidia's GeForce NOW game streaming service - hmlendea/gfn-electron github.com
Bunu kullanabilirsiniz. GitHub - hmlendea/gfn-electron: Linux Desktop client for Nvidia's GeForce NOW game streaming service Linux Desktop client for Nvidia's GeForce NOW game streaming service - hmlendea/gfn-electron github.com
2 277015 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.454 Makaleler 3 Çözümler 11 3 Haziran 2021 #4 Kayseri Mantısı dedi: Bunu kullanabilirsiniz. GitHub - hmlendea/gfn-electron: Linux Desktop client for Nvidia's GeForce NOW game streaming service Linux Desktop client for Nvidia's GeForce NOW game streaming service - hmlendea/gfn-electron github.com Genişletmek için tıkla... Denedim sanki bir tarayıcının üzerüne yazılmış gibi aşırı rahatsız edici.
Kayseri Mantısı dedi: Bunu kullanabilirsiniz. GitHub - hmlendea/gfn-electron: Linux Desktop client for Nvidia's GeForce NOW game streaming service Linux Desktop client for Nvidia's GeForce NOW game streaming service - hmlendea/gfn-electron github.com Genişletmek için tıkla... Denedim sanki bir tarayıcının üzerüne yazılmış gibi aşırı rahatsız edici.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 3 Haziran 2021 #5 277015 dedi: Denedim sanki bir tarayıcının üzerüne yazılmış gibi aşırı rahatsız edici. Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Rahatsız edici kısım ne?
277015 dedi: Denedim sanki bir tarayıcının üzerüne yazılmış gibi aşırı rahatsız edici. Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Rahatsız edici kısım ne?
2 277015 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.454 Makaleler 3 Çözümler 11 3 Haziran 2021 #6 Kayseri Mantısı dedi: Anlamadım. Rahatsız edici kısım ne? Genişletmek için tıkla... Gecikme çok fazla internetim iyi ama kare kare. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net
Kayseri Mantısı dedi: Anlamadım. Rahatsız edici kısım ne? Genişletmek için tıkla... Gecikme çok fazla internetim iyi ama kare kare. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net