Linux'ta GoodbyeDPI nasıl çalıştırılır?

SabriiEness

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarıma Linux Zorin OS kurdum. Eskiden Windows'ta çalıştırdığım. CMD komutlu GoodbyeDPI'ı nasıl Linux'ta çalıştırabilirim?

Linux için GoodbyeDPI ile aynı işi yapan başka bir programlar var.

Windows'ta bende googdbyedpi kullanıyorum Linux için rpi 5 üzerinden OpenWrt de zapret kullanıyorum GoodbyeDPI ile aynı işlevi görüyor ve çok etkili, zapreti araştır istersen sana konfigürasyonumu atayım.

Github Linki

Windows'ta bende googdbyedpi kullanıyorum Linux için rpi 5 üzerinden OpenWrt de zapret kullanıyorum GoodbyeDPI ile aynı işlevi görüyor ve çok etkili, zapreti araştır istersen sana konfigürasyonumu atayım.

Github Linki
Adı aklıma gelmemişti.
Yusuf İpek alternatif olarak zapret'ten bahsediyordu...

Linux için GoodbyeDPI ile aynı işi yapan başka bir programlar var.

Github Linki

Linux'ta henüz yeniyim nereye hangi komudu yazmam gerektiğini söylerseniz çok sevinirim.

Adı aklıma gelmemişti.
Yusuf ipek alternatif olarak zapret'ten bahsediyordu...

OpenWrt de kullanıyorum ve çok iyi gerçekten, Windows bilgisayarımdan kontrol etmek için SSH ile bağlanıp kapatıp açmaya yarayan BAT dosyası kodladım VPN gibi kullanıyorum 😁, tavsiye ederim zapreti.

Linux'ta henüz yeniyim nereye hangi komudu yazmam gerektiğini söylerseniz çok sevinirim.

Zapreti indirdikten sonra ZIP'in içinde install_easy.sh dosyasını çalıştırmak yeterli, ancak konfigürasyonu düzgün yapman lazım, arkadaşın dediği gibi Yusuf ipekten izleyebilirsin.

Video linki

OpenWrt de kullanıyorum ve çok iyi gerçekten, Windows bilgisayarımdan kontrol etmek için SSH ile bağlanıp kapatıp açmaya yarayan BAT dosyası kodladım VPN gibi kullanıyorum 😁, tavsiye ederim zapreti.

Zapreti indirdikten sonra ZIP'in içinde install_easy. Sh dosyasını çalıştırmak yeterli, ancak konfigürasyonu düzgün yapman lazım, arkadaşın dediği gibi Yusuf ipekten izleyebilirsin.

Video linki

Tamamdır deneyeceğim. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı