xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 4 Mart 2022 #1 Linux'ta .RAW uzantılı Hackintosh High Sierra dosyasını USB'ye yazdırmak mümkün mü? Sırf bunun için Windows mu yüklemem gerekiyor?
Linux'ta .RAW uzantılı Hackintosh High Sierra dosyasını USB'ye yazdırmak mümkün mü? Sırf bunun için Windows mu yüklemem gerekiyor?
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 4 Mart 2022 #2 Balena Etcher ile yazdırabilirsin kanki. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. www.balena.io
Balena Etcher ile yazdırabilirsin kanki. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. www.balena.io
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 4 Mart 2022 #3 350070 dedi: Balena Etcher ile yazdırabilirsin kanki. Genişletmek için tıkla... Balena Etcher programı Linux'ta hiçbir zaman USB belleğimi görmedi.
350070 dedi: Balena Etcher ile yazdırabilirsin kanki. Genişletmek için tıkla... Balena Etcher programı Linux'ta hiçbir zaman USB belleğimi görmedi.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 4 Mart 2022 #4 xakiran dedi: balenaEtcher programı Linux'ta hiçbir zaman USB belleğimi görmedi. Genişletmek için tıkla... Benim sistemim de görüyordu. Gparted ile formatla USB'ni, tekrar dene istersen.
xakiran dedi: balenaEtcher programı Linux'ta hiçbir zaman USB belleğimi görmedi. Genişletmek için tıkla... Benim sistemim de görüyordu. Gparted ile formatla USB'ni, tekrar dene istersen.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 4 Mart 2022 #5 350070 dedi: Benim sistemim de görüyordu. Gparted ile formatla USB'ni, tekrar dene istersen. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı.
350070 dedi: Benim sistemim de görüyordu. Gparted ile formatla USB'ni, tekrar dene istersen. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #6 Etcher'ı tekrar deneyin, sitesinden son sürümü indirerek deneyebilirsiniz. Birkaç gün önce Etcher ile Big Sur Hackintosh imajı yazdırdım.
Etcher'ı tekrar deneyin, sitesinden son sürümü indirerek deneyebilirsiniz. Birkaç gün önce Etcher ile Big Sur Hackintosh imajı yazdırdım.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 4 Mart 2022 #7 xakiran dedi: İşe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Balena Etcher Appimage'mi kanki?
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 4 Mart 2022 #8 Bsd Kaymak dedi: Etcher'ı tekrar deneyin, sitesinden son sürümü indirerek deneyebilirsiniz. Birkaç gün önce Etcher ile Big Sur Hackintosh imajı yazdırdım. Genişletmek için tıkla... En son sürümü yüklü. 350070 dedi: Balena Etcher Appimage'mi kanki? Genişletmek için tıkla... Appimage. Anlaşılan WoeUSB ile Windows yazdırarak Windows kurup ardından Hackintosh yazdıracağım.
Bsd Kaymak dedi: Etcher'ı tekrar deneyin, sitesinden son sürümü indirerek deneyebilirsiniz. Birkaç gün önce Etcher ile Big Sur Hackintosh imajı yazdırdım. Genişletmek için tıkla... En son sürümü yüklü. 350070 dedi: Balena Etcher Appimage'mi kanki? Genişletmek için tıkla... Appimage. Anlaşılan WoeUSB ile Windows yazdırarak Windows kurup ardından Hackintosh yazdıracağım.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #9 xakiran dedi: En son sürümü yüklü. Appimage. Anlaşılan WoeUSB ile Windows yazdırarak Windows kurup ardından Hackintosh yazdıracağım. Genişletmek için tıkla... AppImage olanı kurmayın, AppImage sürümünde benzer sorunları yaşadım. Tarball sürümünü kurun, yapamazsanız geri dönüş yapın.
xakiran dedi: En son sürümü yüklü. Appimage. Anlaşılan WoeUSB ile Windows yazdırarak Windows kurup ardından Hackintosh yazdıracağım. Genişletmek için tıkla... AppImage olanı kurmayın, AppImage sürümünde benzer sorunları yaşadım. Tarball sürümünü kurun, yapamazsanız geri dönüş yapın.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 4 Mart 2022 #10 Bsd Kaymak dedi: AppImage olanı kurmayın, AppImage sürümünde benzer sorunları yaşadım. Tarball sürümünü kurun, yapamazsanız geri dönüş yapın. Genişletmek için tıkla... Yine işe yaramadı. Takılı olan USB bellek sorunsuz çalışıyor, keza Ubuntu'nun kendi aracı ile Linux ISO dosyası yazdırabiliyorum.
Bsd Kaymak dedi: AppImage olanı kurmayın, AppImage sürümünde benzer sorunları yaşadım. Tarball sürümünü kurun, yapamazsanız geri dönüş yapın. Genişletmek için tıkla... Yine işe yaramadı. Takılı olan USB bellek sorunsuz çalışıyor, keza Ubuntu'nun kendi aracı ile Linux ISO dosyası yazdırabiliyorum.