N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, Linux'ta hangi oyunları oynuyorsunuz? Benim bilgisayarım kötü. Linux kurabilir miyim, rahat kullanır mıyım? Linux her oyunu destekliyor mu?
Merhaba arkadaşlar, Linux'ta hangi oyunları oynuyorsunuz? Benim bilgisayarım kötü. Linux kurabilir miyim, rahat kullanır mıyım? Linux her oyunu destekliyor mu?
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 9 Temmuz 2022 #2 Hayır her oyunu desteklemiyor. Hatta çoğu oyunu desteklemiyor. Oyun için Linux önermem.
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.205 Makaleler 3 Çözümler 15 9 Temmuz 2022 #3 https://www.protondb.com/ Buradan oyunların Linux'taki uyumluluk derecesine göz atabilirsin.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.039 Makaleler 2 Çözümler 32 9 Temmuz 2022 #4 Windows kadar fazla bir oyun yelpazesi yok fakat desteklediği oyunlar yine de bol. SteamOS + Linux Oyunları store.steampowered.com
Windows kadar fazla bir oyun yelpazesi yok fakat desteklediği oyunlar yine de bol. SteamOS + Linux Oyunları store.steampowered.com
Bsd Kaymak Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #5 F 16 Fighting Falcon dedi: Windows kadar fazla bir oyun yelpazesi yok fakat desteklediği oyunlar yine de bol. SteamOS + Linux Oyunları store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Burada Wine tarafından açılan oyunlar yer almıyor. Native oyunların sayısı epey düşük. https://protondb.com Bu siteden desteklenen oyunlara bakabilirsiniz.
F 16 Fighting Falcon dedi: Windows kadar fazla bir oyun yelpazesi yok fakat desteklediği oyunlar yine de bol. SteamOS + Linux Oyunları store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Burada Wine tarafından açılan oyunlar yer almıyor. Native oyunların sayısı epey düşük. https://protondb.com Bu siteden desteklenen oyunlara bakabilirsiniz.
3 357971 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 9 Temmuz 2022 #6 Witcher 3, GTA 4, CS:GO, Rocket League, Among Us, Apex Legends. qelos dedi: Hayır her oyunu desteklemiyor. Hatta çoğu oyunu desteklemiyor. Oyun için Linux önermem. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyunu destekler, Linux oyunculugu eskisinden cok daha iyi.
Witcher 3, GTA 4, CS:GO, Rocket League, Among Us, Apex Legends. qelos dedi: Hayır her oyunu desteklemiyor. Hatta çoğu oyunu desteklemiyor. Oyun için Linux önermem. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyunu destekler, Linux oyunculugu eskisinden cok daha iyi.
N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #7 357971 dedi: Witcher 3, GTA 4, CS:GO, Rocket League, Among Us, Apex Legends. Çoğu oyunu destekler, Linux oyunculugu eskisinden cok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Epic games de bedava aldığım oyunlar neden kasıyor?
357971 dedi: Witcher 3, GTA 4, CS:GO, Rocket League, Among Us, Apex Legends. Çoğu oyunu destekler, Linux oyunculugu eskisinden cok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Epic games de bedava aldığım oyunlar neden kasıyor?
3 357971 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 9 Temmuz 2022 #8 Noodleyiyenkel dedi: Epic Games'de bedava aldığım oyunlar neden kasıyor? Genişletmek için tıkla... Yanlış Wine rollunu kullaniyor olabilirsin. Ben duz Wine ile Rocket League calistiramazken proton-ge ile cok rahat calistirdim.
Noodleyiyenkel dedi: Epic Games'de bedava aldığım oyunlar neden kasıyor? Genişletmek için tıkla... Yanlış Wine rollunu kullaniyor olabilirsin. Ben duz Wine ile Rocket League calistiramazken proton-ge ile cok rahat calistirdim.
N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #9 357971 dedi: Yanlış Wine rollunu kullaniyor olabilirsin. Ben duz Wine ile Rocket League calistiramazken proton-ge ile cok rahat calistirdim. Genişletmek için tıkla... Rocket league değil Offworld Trading company almıştım bedava. Windows da sorunsuz oynuyorum linux da kasıyor. Aynı şekilde Slime Rancher de kasıyor.
357971 dedi: Yanlış Wine rollunu kullaniyor olabilirsin. Ben duz Wine ile Rocket League calistiramazken proton-ge ile cok rahat calistirdim. Genişletmek için tıkla... Rocket league değil Offworld Trading company almıştım bedava. Windows da sorunsuz oynuyorum linux da kasıyor. Aynı şekilde Slime Rancher de kasıyor.
6 686837 Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 489 Çözümler 2 14 Temmuz 2024 #10 qelos dedi: Hayır her oyunu desteklemiyor. Hatta çoğu oyunu desteklemiyor. Oyun için Linux önermem. Genişletmek için tıkla... Steam'de ki neredeyse bütün popüler oyunları açıyor yanlış bilgi vermiş arkadaş.
qelos dedi: Hayır her oyunu desteklemiyor. Hatta çoğu oyunu desteklemiyor. Oyun için Linux önermem. Genişletmek için tıkla... Steam'de ki neredeyse bütün popüler oyunları açıyor yanlış bilgi vermiş arkadaş.